Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 4. 2024,
7.00

Osveženo pred

3 mesece, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad konferenca DIGGIT marketing PR članek

Ponedeljek, 8. 4. 2024, 7.00

3 mesece, 1 teden

DIGGIT: Za vse, ki želite biti del prihodnosti

Oglasno sporočilo

Če želite biti del prihodnosti, razumeti svet, ki nastaja, in spoznati inovacije, ki spreminjajo naša življenja, je DIGGIT pravi odgovor. Pri Marketing magazinu pripravljajo že 11. reprizo konference o trendih prihodnosti, ki bo 9. maja 2024 v Centru kulture Španski borci v Ljubljani.

11DIGGIT, naslovna grafika | Foto: Medijski partner d.o.o. Foto: Medijski partner d.o.o.

Udeleženci – tudi letos jih organizatorji pričakujejo več kot tisoč – bodo na celodnevni konferenci spoznali novosti na vseh področjih sodobnega življenjskega sloga, ki zanimajo tako njih kot tudi njihove stranke. Kako upravljati denar in razmišljati o denarju, zabavi, modi, hrani in delu, so vprašanja, ki si jih zastavljamo vsakodnevno, več kot 20 mednarodnih in domačih govorcev pa bo poskušalo odgovoriti nanje.

Preverite letošnji program.

Na DIGGIT-ovem odru bo udeležence najprej nagovoril Henry Coutinho-Mason, eden od vodilnih svetovnih napovedovalcev trendov, ki je bil dolgoletni izvršni direktor analitičnega portala TrendWatching, zdaj pa svetuje velikim podjetjem in predava po vsem svetu. Nedavno je izdal novo knjigo The Future Normal: How we Will Live, Work and Thrive in the Next Decade (Prihodnja normalnost: Kako bomo živeli, delali in uspevali v naslednjem desetletju), izvrsten priročnik, ki ga je namenil vizionarjem – kar pa so nenazadnje tudi udeleženci DIGGIT-a, saj želijo razumeti in predvidevati prihodnje trende, da bi v čim večji meri izpolnjevali potrebe in želje svojih strank. In kateri so ključni trije trendi, na katere morajo biti marketingarji pozorni v letu 2024? "Največji trend je zagotovo umetna inteligenca, ki je in še bo revolucionirala naše življenje. Drugi trend je poslanstvo blagovnih znamk, ki bo leta 2024 prišlo do še večjega izraza, tretji pa regulativa, saj bomo priča številnim zakonodajnim premikom, tudi na področju umetne inteligence," pravi Henry Coutinho-Mason.

Henry Coutinho-Mason | Foto: Medijski partner d.o.o. Henry Coutinho-Mason Foto: Medijski partner d.o.o.

Michael Corcoran, ki je bil pri letalski družbi Ryanair odgovoren za komuniciranje na družbenih omrežjih, je na lanskem Dnevu_d, prav tako v organizaciji MM-a, naletel na veliko navdušenje občinstva, zato smo ga povabili tudi na DIGGIT, kjer se bo posvetil prihodnosti družbenih omrežij.

Michael Corcoran | Foto: Medijski partner d.o.o. Michael Corcoran Foto: Medijski partner d.o.o.

Je prihodnost medijev in marketinga (tudi) v podkastih?

Podkasti so lani doživeli nepričakovan uspeh in razcvet. Kako se znajti v poplavi podkastov? Ali je smiselno, da tudi v vašem podjetju razvijete lasten podkast? Kakšne koristi za oglaševalce prinašajo podkasti? O tem bo govorila Grace Andrews, direktorica marketinga najbolj poslušanega podkasta v Evropi The Diary of the CEO, ki se na Instagramu predstavlja kot The Social Climber. 

Grace Andrews | Foto: Medijski partner d.o.o. Grace Andrews Foto: Medijski partner d.o.o.

Kako zasloveti na YouTubu, pa bo iz prve roke povedal Jordan Schwarzenberger, menedžer priljubljene britanske youtuberske skupine The Sidemen, ki ga je revija Forbes uvrstila na svojo lestvico 30 pod 30. Skupina ustvarjalnih posameznikov je na YouTubu znana po svojih izzivih, videoigrah in komičnih videoposnetkih, ki navdušujejo milijone sledilcev po vsem svetu – teh je že več kot 138 milijonov.

Jordan Schwarzenberger | Foto: Medijski partner d.o.o. Jordan Schwarzenberger Foto: Medijski partner d.o.o.

Kako pritegniti in obdržati nadarjene sodelavce?

Na DIGGIT-u bodo govorci pozornost namenili tudi prihodnosti dela. Kako bomo delali v prihodnosti, kako bomo sodelovali in poiskali najprimernejše sodelavce, našli smisel v projektih, ki niso namenjeni golemu preživetju? Kako lahko delodajalci krepijo svojo znamko s pomočjo platform, kot je LinkedIn? Kako naj pritegnejo in – kar je še pomembneje – zadržijo nadarjene sodelavce, ki nimajo nobenih zadržkov pred hitrim menjavanjem služb?

Udeleženci bodo izvedeli tudi, kako prenoviti strategije na področju kreativnosti, družbenih omrežij, medijskega načrtovanja, spletne trgovine in B2B-odnosov s kupci. Med drugim bodo nastopili Marin Lončar iz Googla, Miha Vidmar iz Bitstampa, dr. Klaus Schweighofer iz podjetja Styria Media International GmbH, kreativni direktor na Pristopu Jure Tovrljan, Matea Benedetti, pionirka trajnostne luksuzne mode in večkrat nagrajena modna oblikovalka, ter mnogi drugi.

Pregled letošnjih govorcev je dostopen tukaj. 

Svet gre na bolje!

"Dovolj je ena ideja, en preblisk, en kakovosten poslovni stik. Vsak od nas potrebuje dnevno dozo navdiha, razmisleka in kreativnega dihanja," pravijo organizatorji DIGGIT-a, ki prav to obljubljajo udeležencem letošnjega dogodka, in dodajajo: "Na DIGGIT-u te pričakujejo vrsta skrbno izbranih predavateljev, ustvarjalna energija in ljudje, ki jim ni vseeno. Če verjamete ali ne, svet gre kljub vsemu na bolje."

Označite si torej v svojih koledarjih 9. maj 2024! Prijavite se in osvajajte trende prihodnosti!

Naročnik oglasnega sporočila je MEDIJSKI PARTNER, D. O. O.

Ne spreglejte