SiolNET.
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Azra Selimanović bo voditeljica šova Razred talentov

4

termometer

Voditeljica šova bo Razred talentov na Planet TV bo Azra Selimanović, slovenski javnosti poznana kot voditeljica ter uspešna plesalka in koreografinja.

Azra bo v šovu Razred talentov poleg voditeljske taktirke prevzela tudi vlogo koreografinje za nastope mladih pevcev.

"Ko smo videli, kako Azra sodeluje z otroki, kako radi jo imajo, so se dvomi glede voditeljice Razred talentov razblinili. Azra zna nastopati, ima voditeljske izkušnje, najbolj pomembno pa nam je, da se je ujela z otroki in bo poleg štirih žirantov tudi ona njihova mentorica, predvsem pa zaupnica," je izbor Azre za voditeljico pokomentiral programski direktor Planet TV, Gorazd Slak.

Azra Selimanović je svojo plesno pot začela kot deklica, ko se je pri devetih letih prvič odpravila v plesno šolo Urška, kjer je ostala naslednjih 23 let. Prve plesne korake je storila pod vodstvom Mimi Marčac Mirčeta, pri kateri je plesala jazz balet še nadaljnjih deset let. Pri 17 letih je svoje znanje začela dopolnjevati s takrat vse bolj popularnim hip hopom in se zato pri 18 letih tudi prvič odpravila po svoje znanje čez lužo, v ZDA, kamor se je pozneje vračala vsako leto in izpopolnjevala svoje znanje na številnih plesnih delavnicah, s tujimi koreografi. Poleg plesanja je pri 16 letih začela svoje znanje prenašati na podmladek, v čemer še danes najbolj uživa. Kot koreografinja je sodelovala pri snemanju How do you solve a problem like Marias? za angleški BBC.

Poleg plesnih tekmovanj je stala na odru številnih glasbenikov ter se pojavljala v njihovih videospotih ter nastopila v številnih oddajah in prireditvah z imeni, kot so Plavi orkestar, Magnifico, Helena Blagne, Davor Radolfi, Rebeka Dremelj, Avia band, Alenka Godec, Colonia ...

Avtor: Planet TV

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin