SiolNET. Avtomoto Promet
0,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zastoji na avtocesti proti Mariboru in na ljubljanski obvoznici

0,95

termometer

gneča, avtocesta, zastoj
Foto: Tamino Petelinšek/STA

Zaradi prometnih nesreč je na cestah po državi več zastojev. Posledice nesreče pred priključkom Šentjakob so že odstranili, nastal pa je zastoj, ki sega na ljubljansko severno in vzhodno obvoznico. Potovalni čas se podaljša za približno 20 minut.

Zaradi nesreče je na štajerski avtocesti pred Slovensko Bistrico sever proti Ljubljani nastal dva kilometra dolg zastoj. Zaradi popoldanske prometne konice nastajajo zastoji tudi na mestnih obvoznicah in cestah, ki vodijo iz mestnih središč.

Zastoji so na severni ljubljanski obvoznici v obe smeri, na vzhodni ljubljanski obvoznici od Bizovika proti Štajerski, na gorenjski avtocesti pred Vodicami proti Kranju, na štajerski avtocesti od Blagovice proti Podmilju, v Ljubljani na Šmartinski cesti proti Sneberju in na obvozni cesti proti Črnučam ter na cestah Tomačevo–Črnuče, Črnuče–Šentjakob, Trzin–Domžale in Šenčur–Kranj.

Zastoj tovornih vozil je na dolenjski avtocesti pred mejnim prehodom Obrežje proti Hrvaški. Čakalna doba je na mejnem prehodu Obrežje. Cesta čez prelaz Vršič je zaradi zimskih razmer prevozna samo za osebna vozila.

Stanje na cestah:

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Iztok / 11.01.2019. ob 16:12 +1 0

    Zakaj že zastoji!? Verjetno zaradi del na cesti, zaradi nesreč na cesti, zaradi uničenih cest in na koncu zaradi premajhne pretočnosti cest glede na vso pločevino! Predvsem pa zato ker je na teh cestah, avtocestah polno tovornjakov, ki gredo skozi Slovenijo torej tranzitni promet, ki bi lahko bil speljan po železnici in tako rešil marsikater problem, kot je preobremenjenost cest, onesnaženost in posledično uničevanje cest.

    +1 0
delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin