SiolNET. Avtomoto Promet
3,44

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Razsut pesek na gorenjski avtocesti: vzrok bi bila lahko predrta pnevmatika, policija jo je zasegla #video #foto

3,44

termometer

Gorenjska avtocesta med priključkoma Kranj - vzhod in Kranj - zahod je v obe smeri znova odprta, sporočajo s policijske uprave Kranj in dodajajo, da so posledice nesreče že odstranili. Z gorenjske policijske uprave so medtem še sporočili, da so osebo, ki se je z invalidskim vozičkom vozila po avtocesti na priključku Lesce domnevno proti Ljubljani, že našli.

Po podatkih policije je bilo v nesreči udeleženo eno tovorno vozilo, ki se je prevrnilo, ob tem pa se je razsul pesek na obe strani avtoceste pri viaduktu Rupovščica. Na avtocesti je med zaporo in krajem nesreče še več vozil, ki jim bo v najkrajšem času omogočena zapustitev avtoceste, so sporočili s kranjske policijske uprave.

Še vedno poteka odstranjevanje tovornega vozila in posledic nesreče. Policisti sumijo, da je vzrok nesreče predrta pnevmatika, ki so jo policisti zasegli zaradi preiskave. Voznik se je v nesreči poškodoval, odpeljali so ga v zdravstveno ustavno, v organizmu pa ni imel alkohola.

Cesta je na kraju nesreče še zaprta, tako bo ostalo najmanj do 15. ure, lahko pa še dlje. Promet iz obeh smeri za določena vozila (predvsem tovorna vozila in avtobuse) poteka po odstavnem pasu, za osebna vozila so organizirani obvozi.

Promet je že zelo povečan tudi na vzporednih cestah. V konici obstaja realna možnost zastojev.

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

"Nihče naj sam ne obrača, ker jim bo predvidoma omogočena vožnja mimo kraja nesreče po odstavnem pasu. Avtocesta bo predvidoma dlje časa zaprta. Vozniki naj uporabijo obvoze," še opozarjajo kranjski policisti.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin