SiolNET. Avtomoto Promet
1,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na Gorenjskem padla motorista, eden je huje poškodovan

1,23

termometer

motorist nesreča |  | Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj

Zaradi prometne nesreče je bila zaprta cesta med Preddvorom in Jezerskim na Gorenjskem. Padla sta dva motorista, eden med njima je bil huje poškodovan.

Cesta na Jezersko je po dopoldanski prometni nesreči spet odprta. V nesreči sta bila udeležena dva motorista, ki sta proti Jezerskem vozila eden za drugim. Okoliščine kazžjo, da je prvi padel zaradi neprilagojene hitrosti, drugi pa med izogibanjem padca prvega.Oba sta poškodovana. Huje poškodovanega motorista so v zdravstveno ustanovo prepeljali s helikopterjem.

Za pomoč so bili angažirani tudi prvi posredovalci (tudi Policija), ki sose na Jezerskem družili in tekmovali ravno na temo prve pomoči inposredovanja v takih primerih.

Tudi drugje nekateri zastoji in dela na cesti

Zastoj je tudi na regionalni cesti Jesenice-Hrušica ter na cesti Lesce-Bled in na zahodni ljubljanski obvoznici od Brda proti Brezovici.

Na štajerski avtocesti bo do 1. oktobra promet med Blagovico in Vranskim proti Mariboru zaradi del vsako noč med 19. in 6. uro potekal le po enem prometnem pasu.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta uvoz Sežana zahod proti Gabrku in uvoz Sežana vzhod proti Italiji. Zaprto je tudi počivališče Povir proti Italiji.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Vsi priključki so ponovno odprti.

Cesta čez Vršič bo danes zaprta med 10.30 in 13.30 ter med 15. in 18.30.

Cesta Bled-Bohinjska Bistrica-Ukanc bo približno eno uro zaprta v nedeljo med 14. in 16. uro zaradi triatlona.

Na cesti Čatež-Mokrice bo pri Prilipah cesta zaprta danes med 7. in 21. uro ter v nedeljo med 7. in 20. uro.

Popolne zapore bodo v Kozini v noči na nedeljo med 16. in 5 uro.

Po Sloveniji je danes omejitev za tovorna vozila, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol med 8. in 13. uro, na primorskih cestah med 6. in 16. uro.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin