SiolNET. Avtomoto Novice
0,22

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Volkswagen zaposlenim daje pet tisoč evrov nagrade

0,22

termometer

Prodajne napovedi za leto 2020 niso bile najboljše, zdaj pa je v igro vstopil še koronavirus in prodajne obete za letos drastično znižal. Kljub temu so zaposleni pri Volkswagnu na podlagi prodajnih rezultatov iz prejšnjega leta dobili nagrado v višini pet tisoč evrov.

Volkswagen bo kljub težkim obetom za leto 2020 svojim zaposlenim na podlagi prodajnih rezultatov iz leta 2019 pri majski plači izplačal nagrado v višini pet tisoč evrov. Volkswagen bo kljub težkim obetom za leto 2020 svojim zaposlenim na podlagi prodajnih rezultatov iz leta 2019 pri majski plači izplačal nagrado v višini pet tisoč evrov. Foto: Volkswagen

Pod črto je Volkswagen lani prodal za 2,6 odstotka več vozil kot leto prej. Čeprav prirastek ni na takšni ravni, kot so to napovedovali na začetku leta 2019, so s poslovnimi rezultati zadovoljni. Posledično bodo za dobro delo nagradili tudi zaposlene.

Turbolentno leto: pet tisoč evrov nagrade bo prišlo prav

Herbert Diess, izvršni predsednik Volkswagna, je potrdil, da bo vsak zaposleni pri Volkswagnu dobil 4.950 evrov nagrade. ''Zaposleni pri Volkswagnu so v letu 2019 pokazali močan ekipni duh. Njihov doprinos je ključen pri poslovnem uspehu Volkswagna,'' je povedal Diess.

Nekateri zaposleni so del nagrade dobili že z novembrsko plačo. Preostanek nagrade in drugi zaposleni pa bodo nagrado dobili z majsko plačo, je dejal Bernd Osterloh, predsednik sindikata zaposlenih.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin