SiolNET. Avtomoto Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Ta volvo je prišel v našo družino pred 14 leti. Kupila si ga je mami prav na valentinovo." (video)

1

termometer

 | Foto:
Našo pozornost je pritegnil dogodek, kjer so voznike avotmobilov volvo ustavljali v slogu postankov formula 1.

Vendar ne katerekoli, kot se je kmalu izkazalo. Ko smo malo postali in opazovali dogodek, je postalo jasno, da so "žrtve" vozniki volvov, ki so se pripeljali mimo živahne skupinice študentov v sivih jopicah s kapuco, belimi allstarkami, v kavbojkah in najbolj razigranih nasmehov. Nekateri so ustavili, prisluhnili in kmalu v spremstvu mladih deklet zavili v boks kot pri formuli 1. Drugim se je mudilo po opravkih in so odpeljali naprej.

Tam pa se je ob glasni glasbi šov šele začel. Tokrat niso neposredno razvajali lastnikov volvov, temveč njihove jeklene ljubljenčke, ki jih zvesto in varno vozijo po cestah sleherni dan. Privoščili so jim osem spretnih rok, veliko mehkih krp in čudežni sprej za suho pranje, ki je tudi starega "umazančka" iz naslova prelevil iz zaprašenega, pozabljenega pločevinkota v sijočega zapeljivca, ki je nazaj dobil svoj zapeljiv šarm.

Let us love your Volvo …

… ali dovolite nam, da imamo radi vašega volva. Precej pomenljivo. Ampak videti je že bilo tako, saj so vsi lastniki odšli iz "kozmetičnega salona" vidno zadovoljni. Res so lepo poskrbeli za njihova vozila. Nas pa je posebej ganila "ljubezenska zgodba" enega od lastnikov, ki je svoj avto prepustil mehkim krpam in nam povedal:

"Ta volvo je prišel v našo družino pred 14 leti. Kupila si ga je mami prav na valentinovo."

No, če to ni lepa ljubezenska zgodba! In ta avto je še vedno del njegove družine, še vedno skupaj nizajo kilometre in pišejo spomine.

Takšni dogodki res štejejo, kadar so v igri čustva. In spomini, za katere pa poskrbimo predvsem sami.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin