Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 5. 2015,
11.04

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Cupra Vransko reli advertorial

Petek, 29. 5. 2015, 11.04

2 meseca, 2 tedna

SEAT vabi na avtomobilski spektakel na Vransko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Doživite hitrost! S pravimi vozniki rallyja, Andrejem Jerebom, Asjo Zupanc in Miranom Jermanom, se zapeljite v dirkalnikih Leon Cup Racer in Ibiza SC Trophy ter v športnem avtomobilu Leon Cupra.

Center varne vožnje Vransko bo kmalu spet gostil ljubitelje motošporta. V koledar si zapišite naslednji datum: sobota, 20. junij. Od 11. ure dalje se bo na Vranskem dogajal veliki avtomobilski spektakel za vso družino – SEAT Cupra dan.

Prijavite se TUKAJ. Sto udeležencev čaka sto majic!

S katerimi vozili boste dirkali na Vranskem?

Prepustite se dirkalnemu užitku in zajemite hitrost z veliko žlico. Po poligonu se boste peljali s paradnimi konji znamke SEAT.

Dirkalnik Leon Cup Racer je resen športni avtomobil z odličnimi voznimi lastnostmi, dinamično uravnavanim podvozjem z oblico mehanskega oprijema in zelo odzivnim, sodobno grajenim dvolitrskim turbomotorjem v različicah s 195 in 206 kilovati.

Dirkalnik Ibiza SC Trophy iz programa SEAT Sport je idealno vozilo za ljubiteljske športne voznike. Odlikuje ga modificirani 1,4-litrski TSI-motor z 200 "konjev", sedemstopenjski menjalnik z dvojno sklopko DSG pa prestavljamo s tipkami na volanu. Armaturna plošča vozniku posreduje samo podatke, pomembne za dirkača.

Športni avtomobil SEAT Leon Cupra je najmočnejši serijski avtomobil znamke SEAT vseh časov. Z močjo do 206 kilovatov (280 "konjev") Leon Cupra ni le najzmogljivejši model v nadvse uspešni Leonovi družini, pač pa tudi najmočnejši in najhitrejši serijski avtomobil znamke. Cupra je suveren avtomobil z vrhunskimi zmogljivostmi, ki ekspresivno dinamiko združuje s sproščenim udobjem na dolgih vožnjah in s prepričljivo kakovostjo.

Vaši vozniki bodo izkušeni mački dirkalnih stez

Andrej Jereb (1973) je svoj prvi rally odpeljal leta 1993, že na drugem pa slavil svojo prvo zmago. Na rallyjih slovenskega državnega prvenstva je zmagal 13-krat. Na rallyju Monte Carlo je do začetka sezone 2010 nastopil kar osemkrat.

Asja Zupanc (1981) je začela v gokartu in prvič tekmovala pri šestih letih. Leta 2009 je odpeljala svoj prvi rally Saturnus. V pokalu Seicento je dvakrat osvojila naslov prvakinje. Nastopa z nemško ekipo Hermanna Gassnerja.

Miran Jerman je koprski voznik rallyja, ki je leta 2007 slavil kot državni prvak razreda N3.

Videonapovednik dogodka:

Ne spreglejte