Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Gregor Pavšič

Ponedeljek,
12. 2. 2024,
6.12

Osveženo pred

5 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,09
kokain Argentina

Natisni članek

Ponedeljek, 12. 2. 2024, 6.12

5 mesecev, 2 tedna

Argentina

Razneslo avtomobil policistke, v zrak tudi 20 kilogramov kokaina #video

Gregor Pavšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,09

Eksplozija avtomobila med polnjenjem s stisnjenim zemeljskim plinom je v zrak pognala tudi 20 kilogramov skritega kokaina. Zgornji video pokaže razdejanje po dogodku.

Nesreča se je zgodila na eni izmed bencinskih črpalk v Argentini. Avtomobil je med polnjenjem s stisnjenim zemeljskim plinom (CNG) nenadoma razneslo. Sunek ga je močno poškodoval, obenem pa je šlo v zrak še okrog 20 kilogramov v rezervoarju skritega kokaina. Nobenega potnika (ženska in trije otroci) ni bilo v avtomobilu. Argentinski zakon namreč veleva, da morajo potniki med polnjenjem s CNG izstopiti.

Avtomobil je pripadal policistki iz Buenos Airesa. Po njenih trditvah ni vedela za skriti kokain v avtomobilu, ki naj sploh ne bi bil njen. Peljala se je iz Orana proti Salti, kar je blizu argentinske severne meje – policisti sumijo, da je bil avtomobil namenjen izvozu.  

Policisti so zaradi preiskave aretirali voznico in potrdili, da je bilo v avtomobilu za 20 kilogramov kokaina. Glede na nesrečo in jakost eksplozije bodo natančno količino težko ugotovili.

Ne spreglejte