Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 2. 2022,
10.07

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Nasvet strokovnjaka oglaševanje Peugeot PR članek

Sobota, 26. 2. 2022, 10.07

2 leti, 1 mesec

Po nasvet k Peugeotovemu strokovnjaku

Oglasno sporočilo

Znamka Peugeot v novi oglaševalski kampanji Nasvet strokovnjaka na humoren način prikazuje, kaj vse gre lahko narobe, če vzdrževanje svojega vozila prepuščamo nepreverjenemu serviserju, in niza argumente, zakaj je bolje zaupati pooblaščenim Peugeotovim strokovnjakom.

BTS_PEUGEOT_press_03_1200x800 | Foto:

Oglaševalska akcija na televiziji in internetu je uvod v novo celostno komunikacijsko platformo pooblaščenih servisov Peugeot, ki jo je pripravil P Automobil Import (generalni uvoznik in distributer za vozila Peugeot v Sloveniji) v sodelovanju z oglaševalsko agencijo Pristop.

V seriji petih kratkih videov s stand up komikom Rokom Bohincem v vlogi lokalnega avtomehanika prikazuje dodano vrednost pooblaščenih servisov Peugeot. Gre za prvo tovrstno kampanjo "domače" idejne zasnove in lokalne produkcije za poprodajne storitve Peugeot v Sloveniji.

Zakaj "Nasvet strokovnjaka"?

Pri ideji nove kampanje so izhajali iz podatka, da lastniki svoje vozilo po izteku garancije pogosto zaupajo nepooblaščenim serviserjem, saj stavijo predvsem na nižjo ceno. Veliko rabljenih (sploh starejših) avtomobilov servisirajo "zasebni mojstri", ki niso vešči zahtevnejših popravil, ne zagotavljajo transparentnosti, nimajo ustrezne opreme ali pa za svoje storitve ne izdajajo računa in garancije, kar lastnike vozil lahko na koncu drago stane. Nova kampanja zato nagovarja, da vzdrževanje vozila raje vedno zaupamo pooblaščenim Peugeotovim strokovnjakom, ki se bistveno ločijo od lokalnega nepreverjenega serviserja (avtomehanika Roka Bohinca v videih). 

BTS_PEUGEOT_press_01 | Foto:

Peugeotova obljuba so strokovnost, garancija in transparentnost

Tehnična ustreznost vozila in s tem tudi varnost voznika je odvisna od kakovosti opravljenega dela in nadomestnih delov. Pooblaščeni servisi Peugeot so v primerjavi z zasebnimi ali nizkocenovnimi servisi skladni z zahtevami matične tovarne, nenehno vlagajo v strokovno znanje svojih serviserjev in posodabljanje specialnega orodja in delavniške opreme ter v avto vgrajujejo le originalne nadomestne dele. Na vgrajene nadomestne dele in opravljeno delo zagotavljajo enoletno garancijo. Poskrbijo pa tudi za transparentnost z videodiagnostiko vozila ter ponujajo brezplačno asistenco Moj Peugeot ob opravljenem rednem servisu. V času popravila vozila stranke pri njih dobijo nadomestno vozilo ali pa jim omogočijo druge oblike brezplačnega prevoza. 

Elementi oglaševalske akcije:

dva televizijska oglasa, pet videov za spletno videooglaševanje in družbena omrežja.

Vseh pet oglasov si lahko ogledate na spodnjih povezavah:

 

Sodelujoči:

Predstavnik naročnika: Nina Rihar, Gregor Draksler

Direktor projekta in vodja projekta v agenciji: Žiga Gliha, Ema Knez

Vodja produkcije in vodja projektov v produkciji: Damjana Grošelj, Katra Petriček

Kreativna direktorica in tekstopisec: Mirka Modrinić, Rok Artiček

Art direktor: Rok Flego

Produkcijska hiša in režiser: Warehouse Collective, d. o. o., Luka Furlan

Medijska agencija: Pristop Media

Naročnik oglasnega sporočila je P AUTOMOBIL IMPORT, D. O. O.

Ne spreglejte