Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 3. 2014,
10.55

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Peugeot Družinski Avtomoto

Torek, 18. 3. 2014, 10.55

8 let

Peugeot 208 – ker moški vedo, kaj hočejo … Gospodje, prijavite se na testno vožnjo!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Res je, da se peugeot 208 odlično znajde v vlogi zapeljivca ženskih src. A verjemite, v moških rokah postane plenilec. Bogat dirkaški pedigre, F1 volan, prepričljivo podvozje in turbo moč.

Sprejmite izziv, stopite v vlogo testnega voznika in peugeota 208 zapeljite po svoji najljubši cesti!

Še vedno ne verjamete, se vam zdi prenežen? Če uživate v dinamični vožnji, potem preprosto morate preizkusiti peugeota 208! Gospodje, vžgite motorje in se z levom odpeljite po vam najljubši cesti. V posebni akcijski ponudbi peugeot 208 dobite že za 9.990 evrov.

Navdušeni boste nad podvozjem, natačnostjo krmiljenja in prilagodljivim delovanjem sistema ESP, ki razume vozniške ambicije. To v praksi pomeni, da peugeot 208 nagradi vozniško znanje brez nervoznega poseganja v zabavo na meji zdrsa. Ostaja pozoren, a hkrati vozniku še dovoli svobodo.

Zapeljite se z njim in z veliko žlico zajemite prvinske vozne užitke

Kolikokrat se v življenju potrdi rek, da videz vara? V primeru peugeota 208 to zagotovo drži. Ženske v njem vidijo prijaznega, simpatičnega spremljevalca, ki razume utrip mesta in je pravi šarmer, ko je treba štirim prijateljicam ponuditi sproščujoče popoldansko asfaltno križarjenje prek avenije "lokalčkov" in "šik butikov". Da, odlično obvlada življenjski stil prijateljic iz Seks v mestu, ni dvoma. Vendar, zakaj smo potem zapisali, da videz vara, boste rekli.

Zato, ker njegovo podkožje skriva tudi drugo plat, tisto s prvinskimi voznimi užitki. Tisto s prepričljivo tehniko, ki nudi vse potrebne atribute za krepitev moškega ega. V moških rokah ta levček hitro postane lev, ovinki pa so njegov plen.

Gracioznost gibanja velike mačke z njim tudi na meji fizikalnih zakonov pomeni lahkotno obvladovanje zdrsa. Zaradi njegove predvidljivosti voznik z njim hitro osvoji ritem. Ta avtomobil s svojo tehniko pač zna ponuditi tisto, kar od njega pravi moški hočejo. Vodljivost, odzivnost podvozja, prožnost njegovih motorjev in majhen volan, ki z malce moške domišljije zaradi 35-centimetrskega premera hitro postane podoben tistemu iz dirkalnikov formule 1, to so njegovi argumenti moškega sveta.

Zavita gorska cesta in topel asfalt. Povabilo sprejeto brez pogojev. Zavora, prestava navzdol, nos v ovinek, simfonija cvilečih gum in odločen pospešek iz zavoja, ki ga spremlja nasmeh. Da, tudi v takem tempu zna peugeot 208 negovati moško dušo.

Še vedno ne verjamete, se vam zdi prenežen? Če uživate v dinamični vožnji, potem preprosto morate preizkusiti peugeota 208! Gospodje, vžgite motorje in se z levom odpeljite po vam najljubši cesti.

Tehnično dovršen s posluhom za posameznika

Čeprav bodo dame v 208 uživale zaradi prikupne oblike in kompaktnih, mestu prijaznih karoserijskih dimenzij, bodo tudi gospodje brez težav v njem našli svoj jaz. Racionalni bodo pokimali zaradi konkurenčen cene, varnosti in energijske učinkovitosti, berite nizke porabe.

Temperamentne bo očaral z motošportno karizmo ter z zmogljivostmi in dinamičnimi voznimi lastnostmi, ki izstopajo zlasti v GTI različici. Ta je značajsko še toliko bolj pristna zaradi ognjevitega ambienta.

Tehnični navdušenci bodo hitro opazili delovanje njegovega sistem start&stop. Slednji preseneča z izredno mirnim zagonom motorja in delovanjem, ki v nasprotju z mnogimi sistemi deluje povsem nezaznavno. Piko na i pa bo celostnemu tehničnemu paketu dodal še info-zabavni sistem z velikim zaslonom, občutljivim na dotik. Ta deluje hitro, je uporabniško prijeten in omogoča preglednost podatkov.

Med zavoji mu bodo pokimali tudi alfa samci

Vsebino omogoča Peugeot Slovenija

Ne spreglejte