Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jure Gregorčič

Sreda,
23. 9. 2015,
15.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Tovorni Avtomoto

Sreda, 23. 9. 2015, 15.51

8 let

Mercedes-Benz bo lepote Slovenije v svet popeljal z najnovejšim tovornjakom

Jure Gregorčič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Po uspešno izpeljani mednarodni predstavitvi razreda A je po treh letih nemški avtomobilski velikan Mercedes-Benz Slovenijo znova izbral za predstavitev svojega izdelka, tovornjaka actrosa.

Začelo se je z najmanjšim mercedesom, tokrat pa bo Slovenija postala kulisa za največjega mercedesa

Junija leta 2012 je Mercedes Slovenijo prvič izbral za lokacijo za predstavitev svojega vozila. Takrat je 1200 avtomobilskih novinarjev iz 54 različnih držav iz vsega sveta v mesec dni trajajoči predstavitvi nove generacije razreda A dodobra spoznalo lepote Slovenije. Poleg njih pa je pri nas ves mesec živela tudi stočlanska Mercedesova zasedba, ki je skrbela za floto 70 novinarskih avtomobilov in 30 spremljevalnih vozil ter nemoteno organizacijo dogodka. Takratna predstavitev je poleg medijske pozornosti Sloveniji prinesla tudi pet milijonov evrov vreden organizacijski projekt.

Mercedesova ekipa se v nedeljo, 27. septembra, znova vrača v Slovenijo, tokrat z največjim med mercedesi, dolgoprogašem, tovornim velikanom actrosom. Njegov prvi dinamični stik s svetovnimi mediji bo potekal med Ljubljano in Primorsko.

Mercedes-Benz bo tako na naših cestah prikazal učinkovitost nove generacije težkih tovornih vozil actros, ki so opremljena z najnovejšimi, pametnimi vozniškimi pripomočki za zagotavljanje varne in energijsko učinkovite transportne logistike.

Metka Kejžar: "To, da smo aktivno vključeni v organizacijo, si štejemo v čast!"

"Izjemno ponosni in veseli smo, da je naš principal Daimler AG izbral Slovenijo za lokacijo svetovne predstavitve novega actrosa pod naslovom Mercedes-Benz Trucks – Driving Experience Slovenia 2015. To, da smo aktivno vključeni v organizacijo, si štejemo v čast in kot nagrado za naše delo," je o pomenu dogodka povedala Metka Kejžar, vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri slovenskem zastopniku tega nemškega premium velikana.

Ne spreglejte