Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 11. 2017,
7.58

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

Lexus RX

Torek, 21. 11. 2017, 7.58

6 let, 4 mesece

Lexus RX: športni tretma za japonskega kavalirja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
Lexus RX Sport | Foto Lexus

Foto: Lexus

Lexus je za model RX predstavil novo različico Sport, ki bo evropskim kupcem na voljo od februarja.

Evropsko ponudbo dopolnjuje različica Sport

Med pospešenimi pripravami na predstavitev sedemsedežne različice največjega modela RX, je Lexus kar nekoliko potihoma razkril novo različico Sport, ki bo na voljo izključno za evropske kupce.

Športni paket bo pri nas na voljo z obema motorjema, bencinskim 200t in hibridno-bencinskim 450h, v drugih državah pa še s šestvaljnim motorjem. Z novim paketom sledijo drugim športnim različicam v modelni družini, zato so podobne tudi spremembe zunanjega videza.

Večja platišča in nekaj črnih unikatnih dodatkov

Od preostalih bratov se bo RX Sport ločil po nekaterih posebnih kozmetičnih elementih, obarvanih v črno barvo. Na cesti ga bo od drugih običajnih izvedenk mogoče ločiti po črni maski hladilnika z vzporednimi linijami, oblečenimi v krom, in meglenkami s črno obrobo. Prav tako so črni pokrovi stranskih ogledal in zadnji difuzor, črna so tudi 20-palčna aluminijasta platišča.

Paket Sport se močno opira na paket Executive, vendar je opremljen s samodejnim prižigom dolgih luči, zvočnim sistemom Pioneer, 12,3-palčno večopravilno enoto Lexus Media Display, na voljo so še usnjeno oblazinjenje in številni drugi dodatki. Japonska premijska znamka bo knjigo z naročili odprla februarja prihodnje leto, cene pa bodo razkrili čez nekaj mesecev.

Paket Sport prinaša črna 20-palčna platišča, črno masko hladilnika in črn difuzor. V črno so obarvani tudi pokrovi stranskih ogledal. | Foto: Lexus Paket Sport prinaša črna 20-palčna platišča, črno masko hladilnika in črn difuzor. V črno so obarvani tudi pokrovi stranskih ogledal. Foto: Lexus

Prestižna potniška kabina, kjer kraljujejo izbrani materiali in vrhunska kakovost. | Foto: Lexus Prestižna potniška kabina, kjer kraljujejo izbrani materiali in vrhunska kakovost. Foto: Lexus

Ne spreglejte