Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 10. 2018,
12.50

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zimske gume renault PR članek

Sreda, 24. 10. 2018, 12.50

5 let, 6 mesecev

Do novih pnevmatik in vpogleda v stroške vzdrževanja

Oglasno sporočilo
gume pnevmatike | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Lastniki vozil čedalje bolj iščejo preproste storitve in transparentne ponudbe, ki jih najbolje zagotavlja digitalizacija. Pod imenom Spletna ponudba Renault trgu tako predstavlja spletno orodje, ki lastnikom katerekoli blagovne znamke vozil na naslovu www.spletnaponudba.renault.si zagotavlja hiter in preprost dostop do izbire pnevmatik, lastnikom vozil Renault pa obenem omogoča pregleden vpogled v stroške servisa vozila.

Prednosti digitalizacije in Renault Spletne ponudbe so za kupca jasne: praktično, hitro, preprosto, pregledno in neobvezujoče.

Ob obisku servisa smo se lastniki vozil pogosto bali, kakšen bo na koncu izdani račun oziroma kako visoko (ne)prijetno presenečenje nas čaka. Renault zato predstavlja Paketno ponudbo, ki zajema bogato izbiro nadomestnih delov in izvedbo servisnih storitev. Renault Paketno ponudbo predstavljajo paketi s fiksno, vnaprej znano ceno, ki je lastniku vozila na voljo v ponudbi, izdelani prek spletnega orodja Spletna ponudba. Prav tako se za Paketno ponudbo lahko lastnik vozila odloči neposredno ob obisku pooblaščenega servisa znamke Renault. Tam se s svetovalcem storitev dogovori za sprejem vozila, nato pa na tej osnovi svetovalec storitev lastniku pripravi Paketno ponudbo.

Renault | Foto:

Pnevmatike za lastnike vozil katerekoli avtomobilske znamke

Spletna ponudba lastnikom katerekoli avtomobilske znamke ponuja možnost izbire in vpogled v cene pnevmatik (z možnostjo menjave pnevmatik in centriranja). Na voljo je širok spekter svetovno znanih znamk in proizvajalcev pnevmatik, v dveh segmentnih različicah: PREMIUM in STANDARD.

Renault | Foto:

Paketna ponudba s fiksno ceno za lastnike vozil Renault

Renault Spletna ponudba lastnikom vozil Renault dodatno omogoča vpogled v stroške vzdrževanja vozila prek Paketne ponudbe, s fiksno ceno, ki vključuje tako originalne nadomestne dele kot tudi servisno delo. Ne nazadnje omogoča tudi dogovor o terminu izvedbe servisnih storitev.

Renault | Foto:

Renault Paketna ponudba tako zajema različne kombinacije ali izbiro avtomobilskih nadomestnih delov in servisnih storitev, odvisno od želja in izbire kupca ter predvidenega vzdrževanja vozila. Paketna ponudba je za kupca lahko hkrati tudi ugodnejša, saj lahko izbira med akcijskimi (ugodnejši) paketi tako za originalne nadomestne dele Renault kot tudi za nadomestne dele blagovne znamke Motrio. Ti so ugodni za vozila, starejša od pet let, in na voljo za vse blagovne znamke vozil.

Naročnik oglasnega sporočila je Renault Nissan Slovenija d.o.o.

Ne spreglejte