Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Gregor Pavšič

Petek,
23. 6. 2017,
4.08

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,38

1

Natisni članek

cars&coffee Porsche Ferrari Lamborghini

Petek, 23. 6. 2017, 4.08

6 let, 6 mesecev

Bodo "slovenskega" porscheja 918 spyder upali pripeljati v Piran?

Cars&Coffee v Piranu: Na Tartinijev trg ekskluzivni in stari porsche, hitri lamborghini ...

Gregor Pavšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,38

1

Na slovensko srečanje lastnikov prestižnih športnih in starodobnih avtomobilov prihajajo porsche 918 spyder, lamborghini huracan, rolls-royce wraith in tudi stari porsche 356. Javni del dogodka bo v nedeljo popoldne na Tartinijevem trgu v Piranu.

Superšportnik huracan je najbolje prodajani model Lamborghinija in temu avtomobilu gre tudi največ zaslug, da Lamborghini dosega tako dobre prodajne rezultate. | Foto: Lamborghini Superšportnik huracan je najbolje prodajani model Lamborghinija in temu avtomobilu gre tudi največ zaslug, da Lamborghini dosega tako dobre prodajne rezultate. Foto: Lamborghini

Cars&Coffee prvič v Sloveniji

Kot smo napovedali že pred tedni, bo Slovenija prihodnji konec tedna gostila prvo srečanje dragih, luksuznih in prestižnih avtomobilov pod imenom Cars&Coffee. To je serija srečanj lastnikov dragih luksuznih avtomobilov, ki izvirajo tako iz ZDA kot tudi Italije. Ta srečanja so v različnih državah in na njih se zbere tudi po več sto lastnikov superšportnih in prestižnih avtomobilov. Ti z vrednostmi vsaj nekaj sto tisoč evrov privabljajo poglede množic, za lastnike pa so dogodki priložnost za druženje, tkanje novih poslovnih povezav in podobno.

Se bo na Tartinijevem trgu pojavil tudi "slovenski" porsche 918 spyder? Tega so pred leti prodali v Ljubljani, nosil pa je tuje registrske tablice. Slovenski mediji so avto povezovali s poslovnežem Radom Antolovičem. Gre za najboljšega porscheja do zdaj, ki je stal okrog tri četrt milijona evrov. | Foto: Se bo na Tartinijevem trgu pojavil tudi "slovenski" porsche 918 spyder? Tega so pred leti prodali v Ljubljani, nosil pa je tuje registrske tablice. Slovenski mediji so avto povezovali s poslovnežem Radom Antolovičem. Gre za najboljšega porscheja do zdaj, ki je stal okrog tri četrt milijona evrov.

Na srečanje prihaja okrog 60 avtomobilov

Organizatorji dogodka so nam potrdili, da med drugimi na dogodek prihajajo superšportnika porsche 918 spyder in porsche carrera GT, pa še lamborghini huracan, rolls-royce wraith, starodobni porsche 356, ferrari 488 spyder (z izpušnim sistemom Akrapoviča, ki je tudi med uradnimi partnerji dogodka), BMW M4 DTM champion edition, nissan GT-R in podobni. Med vsemi naštetimi je najbolj ekskluziven Porschejev superšportnik 918 spyder. Na dogodku bo sodelovalo okrog 60 športnih in starodobnih vozil. 

Najprej zasebni, nato še javni del srečanja dragih in luksuznih avtomobilov

Slovensko srečanje bodo izpeljali na dveh ločenih lokacijah. V dopoldanskih urah se bodo lastniki vozil zbrali na lokaciji, ki bo zaprtega tipa in namenjena njihovemu zasebnemu srečanju. O tej lokaciji je za zdaj znano, da se bo z nje odpiral "eden od najlepših razgledov v Sloveniji", so v vabilu zapisali organizatorji. Sledilo bo gurmansko kosilo, nato pa približno uro in pol dolga vožnja do Pirana.

Tam se bo javni del dogodka začel po 15. uri in trajal do 18. ure. Organizatorji poudarjajo, da za udeležence dogodka vožnja na javni del srečanja v Piranu ni obvezna in da je zaradi diskretnosti mogoče, da bo kateri izmed lastnikov dragih avtov ta del tudi izpustil.

Ne spreglejte