Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 8. 2024,
12.43

Osveženo pred

4 ure, 31 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,99
zaslužek Donald Trump Melania Trump

Natisni članek

Ponedeljek, 19. 8. 2024, 12.43

4 ure, 31 minut

Znano je, koliko zasluži Melania Trump: oddaja tudi stanovanje v Ljubljani

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,99
Melania Trump | Zaslužki Melanije Trump so v primerjavi s premoženjem njenega moža Donalda Trumpa majhni. Trump je prijavil premoženje v vrednosti 635 milijonov dolarjev oziroma okoli 585 milijonov evrov.  | Foto Profimedia

Zaslužki Melanije Trump so v primerjavi s premoženjem njenega moža Donalda Trumpa majhni. Trump je prijavil premoženje v vrednosti 635 milijonov dolarjev oziroma okoli 585 milijonov evrov. 

Foto: Profimedia

Ameriška zvezna volilna komisija je izdala poročilo o finančnem stanju predsedniškega kandidata Donalda Trumpa. 250 strani dolgo poročilo med drugim razkriva tudi zaslužke njegove žene Melanie Trump, ki najbolje služi s svojimi nastopi, licenčno pogodbo za NFT in nepremičninami. Med drugim v Ljubljani oddaja stanovanje, poroča Newsweek. 

Poročilo o finančnem stanju republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa razkriva vse njegove dohodke, naložbe in dolgove. 250 strani dolg dokument vsebuje tudi podatke o finančnem stanju njegove žene Melanie Trump.

Kar nekaj denarja se je na njen račun steklo z naslova govorniških nastopov. Aprila je prejela več kot 237 tisoč dolarjev oziroma 215 tisoč evrov za nagovor republikanske organizacije Log Cabin, ki podpira LGBT-skupnost. To je bila ena izmed redkih priložnosti, ko se je Melanija aktivno vključila v politično kampanjo njenega moža. 

Na dogodku v Mar-a-Lagu na Floridi so zbrali več kot milijon dolarjev. Še nekoliko več (1,4 milijona dolarjev) pa so zbrali na julijskem dogodku. Koliko je Melania zaslužila za govor na dogodku, ki se je odvijal v newyorškem penthousu zakoncev Trump, v poročilu ni zapisano. 

Melania služi z oddajanjem stanovanja v Ljubljani 

Nekdanja prva dama ZDA je z licenčno pogodbo za prodajo tako imenovanih nezamenljivih žetonov NFT zaslužila 331 tisoč dolarjev oziroma dobrih 300 tisoč evrov. Po odhodu iz Bele hiše je namreč izdala dve kolekciji digitalnih podob, med drugim s podobami svojega obraza. 

Poleg nastopov in prodaje žetonov NFT je Melania lastnica več nepremičnin. Vrednost njenih stanovanj v New Yorku je ocenjena na med 500 tisoč in milijon dolarjev (461 in 922 tisoč evrov). Poleg tega je lastnica stanovanja v Ljubljani. Na njen račun se je z oddajanjem nepremičnine lani steklo 19 tisoč evrov. 

Melania Trump je lastnica več nepremičnin.  | Foto: Profimedia Melania Trump je lastnica več nepremičnin. Foto: Profimedia

Nov vir prihodka

54-letnica je pred časom napovedala, da bo jeseni izdala knjigo spominov z naslovom Melania. Knjiga bo vključevala osebne zgodbe in družinske fotografije, ki jih še ni delila z javnostjo. 

Za zdaj še ni znano, ali je Melania Trump knjigo napisala sama ali pa je imela pomoč. Znano pa je, da bo knjiga stala 40 dolarjev (36,86 evra), podpisana 75 dolarjev (69,11 evra), posebna zbirateljska izdaja pa bo na voljo za 150 dolarjev (138,23 evra).

Melania Trump
Trendi Oblecite se kot Melania Trump
Melania Trump
Trendi Melania Trump bo izdala knjigo spominov

 

Ne spreglejte