Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 6. 2024,
16.28

Osveženo pred

2 tedna, 4 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,71

Natisni članek

Petar Grašo Hrvaška Dubrovnik poroka Liam Stewart Rod Stewart

Sobota, 1. 6. 2024, 16.28

2 tedna, 4 dni

Sanjska poroka na hrvaški obali: poročil se je sin Roda Stewarta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,71
Poroka sina Roda Stewarta v Dubrovniku | Liam Stewart in Nicole Artukovich se v hrvaškem Dubrovniku mudita že nekaj dni. | Foto Guliverimage

Liam Stewart in Nicole Artukovich se v hrvaškem Dubrovniku mudita že nekaj dni.

Foto: Guliverimage

Hokejist Liam Stewart, sicer sin znanega rockerja Roda Stewarta, je na zadnji majski dan stopil pred oltar. S partnerko Nicole Artukovich, Američanko s hrvaškimi koreninami, sta usodni da dahnila v Cerkvi sv. Ignacija v hrvaškem Dubrovniku, poroča revija People.

Poroka je potekala v krogu ožjih družinskih članov in prijateljev, med katerimi sta bila tudi Rod Stewart in njegova žena Penny Lancaster ter Stewartova bivša žena in Liamova mati, manekenka Rachel Hunter. Med gosti so bili tudi Liamovi sorojenci, in sicer sestre Sarah, Kimberly, Ruby in Renee ter bratje Sean, Alastair in Aiden. Po poroki v cerkvi so se odpravili na trdnjavo Lovrijenac, kjer je potekalo poročno slavje.

Rod Stewart z ženo Penny Lancaster | Foto: Guliverimage Rod Stewart z ženo Penny Lancaster Foto: Guliverimage

Petar Grašo nevesto spravil v jok

Nevesta je nosila obleko brez naramnic s čipkastimi detajli, ženin pa se je odločil za belo obleko. Kot glasbeni gost presenečenja je prišel hrvaški glasbenik Petar Grašo, ki je nevesto s pesmijo Ako te pitaju spravil v jok. "Vesel sem, da sem bil del tega čudovitega večera. Glasba, veselje in nekaj solz sreče. Nicole in Liam Stewart, srečno!" je Grašo zapisal pod posnetek s poroke, ki ga je delil na svojih družbenih omrežjih. 

Slavje v prestižnem dubrovniškem hotelu

Družina Stewart se v Dubrovniku mudi že nekaj dni. Praznovanje se je začelo že v četrtek zvečer, ko sta bodoča mladoporočenca gostila slavje v prestižnem dubrovniškem hotelu Excelsior. 

Liam Stewart in Nicole Artukovich sta zaroko oznanila julija lani, maja istega leta pa sta se razveselila tudi rojstva sina Louisa, ki je v Dubrovniku praznoval prvi rojstni dan. Nevesta poletne počitnice sicer že leta preživlja v Dubrovniku in okolici, od koder izvira del njene družine. "Moj dedek je leta 1953 z babico in najboljšima prijateljema pobegnil pred komunističnim režimom," je pred časom na Instagramu zapisala Nicole, ki nosi tudi tetovažo hrvaške šahovnice, in sicer različico, ki ima prvo polje bele barve, ta pa velja za simbol ustaške države NDH.

Legendarni britanski rocker Rod Stewart je za poroko svojega sina prekinil koncertno turnejo One Last Time, med katero se je prvič in verjetno tudi zadnjič ustavil tudi v Ljubljani

Poroka je potekala v krogu ožjih družinskih članov in prijateljev, med katerimi so bili tudi Liamovi sorojenci. | Foto: Guliverimage Poroka je potekala v krogu ožjih družinskih članov in prijateljev, med katerimi so bili tudi Liamovi sorojenci. Foto: Guliverimage

Preberite tudi:

Martin Strel in Maya Peron
Trendi Martin Strel se je znova poročil, a ni šlo zlahka
Stewart
Trendi V Dubrovniku se poroči sin Roda Stewarta
Rod Stewart Stožice
Trendi Rod Stewart prvič in verjetno zadnjič nastopil v Ljubljani #video
Ne spreglejte