Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 2. 2024,
13.41

Osveženo pred

1 mesec, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,39

Natisni članek

pravnik Mojca Stropnik gledališče kultura Miro Cerar

Torek, 27. 2. 2024, 13.41

1 mesec, 4 tedne

Miro Cerar se je po daljšem času v javnosti spet pojavil v družbi partnerke #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,39
Miro Cerar, Mojca Stropnik | Na kulturnem dogodku v Celju sta Miro Cerar in njegova partnerka Mojca Stropnik vidno uživala. | Foto Mediaspeed

Na kulturnem dogodku v Celju sta Miro Cerar in njegova partnerka Mojca Stropnik vidno uživala.

Foto: Mediaspeed

Nekdanji predsednik vlade in pravnik Miro Cerar se je na družabnem dogodku po daljšem času zopet pojavil v družbi svoje življenjske sopotnice, s katero se v javnosti skupaj ne pojavljata pogosto.

60-letni pravnik ter nekdanji premier in minister Miro Cerar se je v družbi dolgoletne partnerke Mojce Stropnik nedavno pojavil na družabno-kulturnem dogodku v Slovenskem ljudskem gledališču v Celju, kjer so se končali 32. Dnevi komedije.

Leta 2019 je Cerar potrdil, da je s partnerko Stropnik tretjič postal oče. Kot kaže, sta s Stropnikovo uživala tudi na tokratni kulturni prireditvi, kjer so ju po daljšem času spet skupaj ujeli v fotografski objektiv. Par je bil videti nasmejan.

Odvetnica Mojca Stropnik in profesor Miro Cerar, nekdanji predsednik vlade, sta na dogodku v družbi prijateljev očitno uživala. | Foto: Mediaspeed Odvetnica Mojca Stropnik in profesor Miro Cerar, nekdanji predsednik vlade, sta na dogodku v družbi prijateljev očitno uživala. Foto: Mediaspeed

Cerar in Stropnikova si delita skoraj petletno deklico

Imata skoraj petletno deklico Majo, ki je njun edini skupni otrok, Cerar pa ima še hčerko Evo in sina Miho. Z osemnajst let mlajšo partnerko se sicer poznata že vrsto let, saj je Stropnikova kot svetovalka delala v njegovem kabinetu, spoznala pa sta se, ko je bila Stropnikova na fakulteti še študentka. Leta 2017, tri leta po tem, ko mu je Stropnikova kot pravniška pripravnica pomagala pri ustanavljanju stranke SMC, sta uradno postala par.

Cerar je sicer v aktivno politiko z ustanovitvijo stranke SMC vstopil leta 2014 in bil tudi premier, kasneje pa je bil v vladi Marjana Šarca vse do prenehanja vlade njen podpredsednik in zunanji minister. Kmalu je Cerar kot častni predsednik izstopil iz stranke SMC in vrnil poslanski mandat.

Ian McKellen
Trendi Legendarni igralec končal razmerje s 54 let mlajšim partnerjem

Na prireditvi izbrali žlahtne komedijante leta

Nagrajenci po presoji strokovne žirije na 32. Dnevih komedije so postali: Polona Juh kot žlahtna komedijantka, Branko Šturbej kot žlahtni komedijant, Nina Ramšak Marković kot žlahtna režiserka in žlahtna komedija Paradiž v izvedbi Slovenskega ljudskega gledališča Celje. Občinstvo je za svojo žlahtno komedijo prav tako izbralo uprizoritev Paradiž v izvedbi Slovenskega ljudskega gledališča Celje.

Nejc Jemec, Val 202
Novice Odstopil odgovorni urednik Vala 202: Ne morem biti samo izvrševalec politik, sprejetih drugje
Ne spreglejte