Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 2. 2024,
14.09

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,07

Natisni članek

Ines Erbus Tina Maze Hajdi Korošec Jazbinšek pustni kostumi pustne maske pustovanje pust

Torek, 13. 2. 2024, 14.09

2 meseca, 2 tedna

Pustni torek

Ines Erbus v šolski uniformi, Tina Maze s perjanico, Hajdi pa stevardesa #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,07
Pust | Nekateri znani Slovenci in Slovenke so bili pri izbiri svojih pustnih kostumov še posebej izvirni.

Nekateri znani Slovenci in Slovenke so bili pri izbiri svojih pustnih kostumov še posebej izvirni.

V pustne kostume so se na današnji pustni torek in minulo pustno soboto našemili tudi številni znani Slovenci. Nekateri so bili pri svojih maskah še posebej izvirni. Tina Maze se je z družino odpravila v Benetke in si nadela pokrivalo s perjanico, Ines Erbus se je s člani svojega benda našemila v skupino Rebelde, medtem ko se je Hajdi Korošek Jazbinšek preoblekla v stevardeso.

Nekdanja slovenska smučarka Tina Maze se je v času pusta s partnerjem Andreo Massijem in hčerko odpravila v središče svetovnega pustnega karnevala, Benetke. Vsi so si nadeli pokrivala s perjanico, družinsko fotografijo pa je delila na svojih družbenih omrežjih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Pevka Ines Erbus je na pustno soboto nastopala na eni največjih pustnih zabav pri nas. V Cerknici so se ji na odru pridružili prijateljica Nika Krmec in člani njenega benda, s katerimi so se našemili v člane mehiške skupine Rebelde. Erbusova se je prelevila v lik Mie Colluci, ki jo je v istoimenski televizijski seriji upodobila pevka Anahi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES EЯBUS (@ineserbus)

Za svoje pustne kostume se je potrudila tudi družina slovenske pevke, podjetnice in vplivnice Hajdi Korošec Jazbinšek. Ona se je našemila v stevardeso, medtem ko so bili njen mož in otroka piloti. Družina se je za fotografije, ki jih je Korošec Jazbinškova objavila na svojih družbenih omrežjih, odpravila celo na letalo. "Oni bodo vedno piloti mojega srca, jaz pa bom vedno njihova stevardesa," je vplivnica zapisala pod fotografije.

Lea Mederal dinozaver, Dejan Dogaja vojak, Dejan Vunjak policist

Med najbolj izvirnimi pustnimi kostumi je bil tudi kostum voditeljice Lee Mederal, ki se je skupaj z družino preoblekla v dinozavre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Mederal (@leamederal)

Med številnimi, ki so na pustno soboto nastopali, je bil glasbenik Dejan Krajnc, bolj znan kot Dejan Dogaja. Ta je pustoval v Kranju, s člani benda pa so se oblekli v vojake. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc)

V naselju Videm pri Ptuju so v soboto nastopali člani skupine Gadi Primož Ilovar, David Novak in Anže Zavrl, ki so si oblekli oblačila, značilna za osemdeseta leta. "Osemdeseta so tu in mi smo v formi," so zapisali pod fotografijo, ki so jo delili na svojem profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKUPINA GADI (@skupinagadi)

Na dogodku Fašenk v Markovcih pa je nastopal glasbenik Dejan Vunjak, ki je pred kratkim postal očka. S člani benda so se našemili v policiste. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Vunjak (@dejanvunjak)

Z izvirnimi pustnimi kostumi tudi drugi znani Slovenci

Pustne kostume so oblekli tudi drugi znani Slovenci in Slovenke. Člani Ansambla Saše Avsenika, ki so nastopali v Cerknici, so se našemili v banane, pevka Raiven, ki bo Slovenijo zastopala na letošnji Evroviziji, je bila vilinka, vplivnica in osebna trenerka Patricia Pangeršič se je skupaj s sinom oblekla v gusarja, medtem ko sta si Yvonne Srdoč, zaročenka raperja Challeta Salleta, in njen sin nadela kostum ameriške domorodke. 

Zelo izviren je bil tudi Jernej Tozon, član skupine Čuki, ki se je preoblekel v stavkajočega zdravnika in na fotografiji, ki jo je delil s svojimi sledilci na Instagramu, poziral z medicinskimi sestrami. Vplivnica Indira Ekić si je nadela kostum klovna, njen zaročenec Matic Kolenc kostum kavbojca, vplivnica Katka Bogataj kostum telebajska Dipsyja, družina vplivnice Lee Filipovič, bolj znane kot Lepe Afne, se je odločila za kostume samorogov, družina osebne trenerke in nekdanje exatlonovke Eve Peternelj pa se je preoblekla v družino Mikija Miške.

Fotogalerija
1 / 9

Preberite tudi:

Jože Gašperšič
Novice Kurenti doživeli šok v Benetkah: "Mi smo samo noro gledali" #foto #video
Laufarija, pust, Cerknica
Novice V Cerknem Pusta tradicionalno obsodili na smrt
Primož Klinc
Novice Ženska kurentinja? "Razlike se ne delajo več, to ni lepo" #foto #video
Ne spreglejte