Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 10. 2024,
21.35

Osveženo pred

3 ure, 41 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,33

Natisni članek

Natisni članek

Denzel Washington Diddy Sean Combs

Četrtek, 3. 10. 2024, 21.35

3 ure, 41 minut

Denzel Washington se je na eni od zloglasnih zabav sprl z Diddyjem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,33
Denzel Washington, P Diddy Seahn Combs | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Ene od razuzdanih zabav, ki jih je prirejal Sean Combs, naj bi se udeležil tudi igralec Denzel Washington, ki pa se je tam z raperjem močno sprl.

Z dvema oskarjema nagrajeni igralec Denzel Washington se je z ženo Pauletto leta 2003 udeležil ene od zabav, ki jih je prirejal raper Sean Combs - Diddy, je za US Weekly povedal neimenovan vir, ki se je takrat družil z Diddyjem. Kot je razkril, je po celovečernem druženju med igralcem in raperjem izbruhnil spor.

 

"Denzel je kričal: 'Nikogar ne spoštuješ,'" je povedal vir, "z ženo sta se zabavala vse do zore, nato pa sta nekaj videla in odvihrala z zabave."

Combsa so 17. septembra aretirali in zdaj v priporu čaka na sojenje, potem ko je zvezno tožilstvo v New Yorku zoper njega vložilo obtožnico zaradi hudodelskega združevanja in spolne trgovine.

Raper se že dlje časa sooča z obtožbami o spolnih nadlegovanjih in napadih, ta teden je odjeknila novica, da bo tožbo zaradi spolnih zlorab proti njemu vložilo še 120 ljudi. Nekateri med njimi so bili v času očitane zlorabe mladoletni.

Diddy
Trendi Nove grozljive obtožbe: zlorabil naj bi tudi devetletnega otroka
Ne spreglejte