Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 2. 2024,
12.25

Osveženo pred

1 mesec, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

Natisni članek

čevlji Air Jordan didžej Miami DJ Khaled

Sreda, 28. 2. 2024, 12.25

1 mesec, 4 tedne

Bizarno: da si ne bi umazal Jordank, ga naokrog prenašajo varnostniki #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93
DJ Khaled | DJ Khaled slovi po svojih nenavadnih izmišljotinah, zato ne čudi njegov zadnji poskus, s katerim je nekatere nasmejal, spet druge pa razburil in ujezil. | Foto Guliverimage

DJ Khaled slovi po svojih nenavadnih izmišljotinah, zato ne čudi njegov zadnji poskus, s katerim je nekatere nasmejal, spet druge pa razburil in ujezil.

Foto: Guliverimage

Glasbeni producent in didžej DJ Khaled je na svojem Instagram profilu spet delil bizaren video. Nekatere oboževalce je z njim nasmejal, spet druge pa tudi precej razjezil. Poglejte zakaj.

DJ Khaled je na svojem Instagram profilu delil posnetek, v katerem dobitnika dva varnostnika prenašata od enega vozila do drugega in nato do odra. Vse to zgolj zato, da bi DJ Khaled svoje nove čevlje Air Jordan ohranil čiste in nedotaknjene pred svojim nastopom na festivalu vina in hrane na South Beachu 2024 v Miamiju.

48-letni DJ Khaled sicer z blagovno znamko Jordan, ki med drugim izdeluje Air Jordan, tudi sodeluje, saj ima pri njih izdano tudi svojo linijo čevljev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

"Nočem umazati svojih Jordank. Ali lahko prosim nekoga, da mi pomaga?" na videoposnetku vpraša DJ Khaled, preden ga iz avtomobila odneseta njegova varnostnika. Tla na plaži v Miamiju so namreč peščena, zato je Khaled, katerega pravo ime je Khaled Mohammed Khaled, ves čas, bržkone v šali poudarjal, da mora Jordanke ohraniti čiste.

Pred dvemi leti si je januarja 2022 na NBA tekmi med Miami Heat in Los Angeles Lakersi DJ Khaled privoščil podobno bizarnost kot nedavno. Takrat je pod svojimi obuvali ob košarkarskem igrišču zahteval blazino, na kateri so počivale njegove noge, na katerih je nosil čevlje Nike Jordan. | Foto: Guliverimage Pred dvemi leti si je januarja 2022 na NBA tekmi med Miami Heat in Los Angeles Lakersi DJ Khaled privoščil podobno bizarnost kot nedavno. Takrat je pod svojimi obuvali ob košarkarskem igrišču zahteval blazino, na kateri so počivale njegove noge, na katerih je nosil čevlje Nike Jordan. Foto: Guliverimage

Ko je dosegel oder, se je varnostnikoma zahvalil in pohitel pred svoje občinstvo, ki ga je zabaval s svojimi uspešnicami. Pred večjo množico pa se mu je kot posebni gost pridružil tudi Rick Ross.

Kot je še dodal v opisu videa, je njegov nov album, na katerem bo v dveh skladbah sodeloval tudi z raperjem Drakom, že v delu in bo izšel še letos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

Nekateri oboževalci in drugi komentirali njegovo bizarno početje

Nekateri njegovi oboževalci so se, predvsem zaradi dejstva da Khaled prihaja iz imigrantske palestinske družine, ki se je preselelila v New Orleans, obregnili ob njegovo obnašanje in poudarili, da se v času, ko njegovi ljudje v Gazi v izraelsko-palestinski vojski množično umirajo, stradajo, on ubada s svojimi športnimi copati in drugimi nepomembnimi zvezdniškimi stvarmi.

Drugi so njegov video komentirali z besedami, da tovrstno delo varnostnikov zagotovo ni bilo v opisu njihovih del, ki jih morajo opravljati, ter da so do DJ Khaleda izgubili zaupanje, saj česa podobno neumnega še niso videli. "Neumnost je še vedno živa," je zapisal samo eden izmed razočaranih sledilcev.

Sumayya Wushah
Novice Enajstletna poročevalka iz Gaze: Ni me strah #video
Sean "Diddy" Combs
Trendi Diddyja spet tožijo zaradi spolnega nadlegovanja, a tokrat ne ženska
Ne spreglejte