Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 3. 2018,
10.02

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek zdravje ljubezen ljubezen sreča Elena Sofija Seničar

Ponedeljek, 5. 3. 2018, 10.02

6 let, 1 mesec

Zvončki, s katerimi lahko v svoj dom privabite zdravje, ljubezen in srečo

Oglasno sporočilo

Elena Sofia Seničar, priznana energetska terapevtka, svetovalka, motivatorka in pisateljica, je ustvarila zvončke, s katerimi lahko v svoj dom privabite zdravje, ljubezen in srečo oz. vse to obdržite ali okrepite.

Elena Sofia Seničar | Foto:

Kako so nastali vaši unikatni zvončki?

S svojo energijo in znanjem sem pomagala že mnogo ljudem, nekaj sem jih tudi prebudila iz kome. Ljudje, ki prihajajo k meni, me najpogosteje sprašujejo o svojem zdravju, ljubezni in sreči.

Sčasoma sem ugotovila, da lahko v svoj dom privabijo pozitivno energijo tudi s pomočjo zvoka – z ustreznimi vibracijami in dobro prevodnimi stvarmi. Tako si ljudje, ki so se znašli v stiski, nekoliko pomagajo sami v zavetju svojih domov. In tako so nastali kristalni zvončki.

Zakaj je kristal najprimernejša snov za prenašanje vibracije zvoka, ki lahko tako pozitivno vpliva na nas?

Elena Sofia Seničar | Foto: Zvok je vibracija, in če nastane v snovi, ki ima pozitivno energetsko biopolje, lahko na nas deluje zelo pozitivno. Rada bi pojasnila, da smo ljudje kristali v tekočem stanju, saj smo sestavljeni iz 80 odstotkov vode – kristal in vodo pa lahko informiramo. Zato so ZVONČKI izdelani iz najčistejšega kristala Steklarne Rogaška, kembelj je srebrn, izdelala ga je Zlatarna Celje, za kakovost dragih in poldragih kamnov pa jamči podjetje Rakovc Min, d.o.o.

Na vsakem zvončku je napis iz plemenite kovine platine, in sicer v latinščini.

Kako nam zvončki lahko pomagajo?

Cingljanje zvončkov nam pomaga iz prostora odstraniti negativno energijo in prek vibracije kristalov kamene strele, sončevega kamna ali roževca k nam pritegne pozitivno informacijo energetsko informiranega zvončka. Z zvonjenjem na telo in okolje prenašajo vibracije, ki pozitivno delujejo tudi na vse čakre.

  • Z zvončki lahko očistite svoj dom slabih in postanih energij.
  • Uporabite jih lahko tudi, ko želite samo razbremeniti situacijo, v kateri ste.
  • S pomočjo zvončkov lahko informirate vodo, ki jo pijete, ali hrano, ki jo nameravate zaužiti.
  • S cingljanjem zvončka se namreč sproži pozitivna vibracija, ki vpliva (resonira) na tekočino v hrani in tako poskrbi, da je vse, kar vnašate vase, dobro za vas in vaše telo.

Že v davnih časih so ljudje pred jedjo hrano blagoslovili in z molitvijo vanjo nevede usmerjali dobro energijo, saj je bila obogatena tako z dobrimi željami kot višjo vibracijo. Dandanes se vse premalo zavedamo pomena takšnih običajev in njihove moči nad našim dobrim počutjem. Prav tako bi morali biti pozornejši na naša bivališča, na odnose znotraj družine in med drugimi ljudmi.

Hrana, ki jo jemo, prostor, v katerem živimo, odnosi, v katerih smo, vse to je energija.

Elena Sofia Seničar | Foto: Zakaj na zvončkih uporabljate napise za zdravje, ljubezen in srečo v latinskem jeziku?

Latinski jezik že sam po sebi oddaja izredno močno vibracijo. Vsi romanski jeziki namreč izhajajo iz latinščine.

Mnogo besed z latinskim korenom je mogoče najti v drugih sodobnih jezikih, tudi v slovenščini.

Latinski jezik je jezik zdravnikov, pravnikov, razumljen je povsod po svetu in predstavlja osnovno znanje, ki ga morajo imeti ljudje, da pridobijo ustrezno izobrazbo.

Kakovost izdelkov je vrhunska, kdo vam je pomagal ustvariti zvončke, ki so ne samo slovenski, ampak svetovni unikat?

Vsak zvonček je resnično unikaten in slovenski proizvod, ustvarjen v sodelovanju z najuglednejšimi slovenskimi proizvajalci. Naročiti ga je mogoče izključno v podjetju ElenaS d.o.o.

Kakovost izdelkov jamčijo podjetja ElenaS d.o.o., Steklarna Rogaška, Zlatarna Celje in Rakovc Min, d.o.o.

NAKUP IZDELKOV

Ob oddanem naročilu po telefonu (051 452 964 ali 031 757 889) za katerikoli zvonček do 31. 3. 2018 prejmete en zlati bankovec v vrednosti dveh dolarjev, narejen iz lističev pravega zlata, ki vam bo prinesel obilje, ko ga boste vstavili v denarnico.

Energetski zvonček za zdravje - Sanitas

Elenas zvončki zdravje | Foto: Elenas Foto: Elenas

Energetski zvonček za ljubezen - Amor 

Elenas zvončki ljubezen | Foto:

Energetski zvonček za srečo - Felicitas 

Elenas zvončki sreča | Foto:

 

Zakaj je vaša energija tako močna, kako pomagate ljudem in kako lahko to dokažete?

Elena Sofia Seničar | Foto: Sem ponosna prejemnica certifikata Inštituta Bion, ki tudi uradno potrjuje zmožnosti mojega bioenergetskega delovanja na ljudi.

Na Inštitutu Bion so v skoraj 15 letih ukvarjanja s testiranji razvili nabor testov, s katerimi lahko prek meritev fizioloških značilnosti človeka in znanstvene analize rezultatov ocenijo (bio)energijsko delovanje posameznikov, terapevtov in zdravilcev na prostovoljne osebe.

Tako so na Inštitutu Bion maja 2016 preverili tudi moje (bio)energijsko delovanje in pokazalo se je, da s svojim energijskim delom dejansko lahko vplivam na človeški organizem in celo na vodo.

Že v polurni obravnavi prostovoljnih oseb sem značilno spremenila merjene fiziološke lastnosti, vplivala na ritem dihanja in na energijske centre.

Pri tem je pomembno, da te osebe niso vedele, kdaj nanje (bio)energijsko delujem, njihov organizem pa se je kljub temu odzval, zlasti s spremembo srčnega odziva in globine dihanja Ritem dihanja | Foto:

Analiza podatkov je pokazala, da je bilo moje delovanje pomirjevalno in sprostilno. Prav tako sem pokazala moč svojega (bio)energijskega vpliva na testu pri dveh različnih vzorcih vode, kar sicer uspe le redkokateremu energijskemu zdravilcu. Elena Sofia Seničar | Foto:

Všečkajte nas na FB.
Ne spreglejte