Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 4. 2018,
7.00

Osveženo pred

6 let

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Nil Smoke kajenje PR članek

Torek, 3. 4. 2018, 7.00

6 let

Zaradi posledic kajenja vsako leto umre šest milijonov ljudi

Oglasno sporočilo

Brez krize in živčnosti lahko prenehate kaditi v samo 14 dneh! Prižgali boste zadnjo cigareto, saj si je ne boste nikoli več zaželeli! Odkrili so stoodstotno naraven način, kako prenehati kaditi, ne da bi občutili simptome, ki spremljajo prenehanje kajenja. Učinkovito ubije željo po nikotinu tudi pri najbolj strastnem kadilcu.

Nil Smoke kajenje | Foto:

Statistika je skrb vzbujajoča. Na leto za posledicami kajenja umre šest milijonov ljudi.  Vsi vemo, da lahko dolgoročno predajanje tej razvadi povzroči številne zdravstvene težave. Najpogostejše so:

  • izguba občutka za vonj in okus,
  • pospešeno staranje kože,
  • poškodbe vida,
  • težave z dihalnimi organi,
  • povečano tveganje za pojav raznih oblik raka,
  • povečano tveganje za možgansko kap in srčni infarkt,
  • zmanjšana plodnost.

Opozorila in podatki črne statistike kadilcu ne pridejo do živega. V čem je težava?

Povprečen kadilec dnevno pokadi škatlo cigaret, velika večina kadilcev pa pokadi mnogo več kot le škatlo na dan. Zaradi škodljivih učinkov kajenja ne zbolevajo samo kadilci, ampak tudi njihovi bližnji. Zaradi pasivnega kajenja večinoma obolevajo zaradi enakih bolezni kot kadilci.

 Se ne morete upreti enemu najnevarnejših narkotikov? Zato še vedno kadite.

Nil Smoke kajenje | Foto:

Nikakor ne smete kriviti kadilcev, ki se ne zmorejo odreči cigaretam, ker to ni njihova krivda. Nikotin spada med najnevarnejše narkotike. Pogosto vnašanje nikotina v organizem pripelje do tega, da se telo na neki točki ne zmore več nevtralizirati. Ker kadilci ne dajo telesu časa, da bi se regeneriralo in očistilo, postane določen odmerek nikotina vsakodnevna potreba.

Ljudje se začnejo počutiti nelagodno, če niso vsaj nekajkrat poskusili prenehati kaditi. Ne vedo pa, da tega niso zmogli, ker so se velike sile zarotile, da bi jih ohranile kot svoje trajne potrošnike. Na trgu lahko najdete za milijone evrov draga zdravila, tablete in obliže za prenehanje kajenja, katerih učinek je nepomemben. Nikomur ni v interesu, da bi kadilci postali nekadilci. Tobačni in farmacevtski industriji je v interesu le to, da imata čim večji dobiček. 

Vsa sredstva za odvajanje od kajenja vsebujejo določen odmerek nikotina in so samo zamenjava za cigarete. Malo je znano, da se v večini primerov lahko razvije odvisnost tudi od njih. Prav tako so škodljivi kot cigarete in povzročajo enake bolezni. Nikotinski obliži, nikotinski žvečilni gumiji, elektronske cigarete, številne tablete ... Kadilci do zdaj preprosto niso imeli možnosti za uspeh. Vendar pa so se nekatere stvari le spremenile!

Mislite, da vam z močno voljo lahko uspe? Zakaj potem še vedno kadite?

Ali ste prepričani, da se lahko poslovite od cigaret in ne potegnete niti enega dima več? Vedeti morate, da je to izvedljivo, prav tako pa morate vedeti, s čim se boste srečali. Seznam simptomov opustitve kajenja je skrb vzbujajoč. Navedli bomo le nekatere, s katerimi se bori večina: vrtoglavica, depresija, frustracije, bes, nestrpnost, anksioznost, razdražljivost, motnje spanja, utrujenost, povečan apetit, dvig telesne teže, zaprtost, napihnjenost, stiskanje v prsih, upočasnjeno bitje srca ...

Mnogi, ker vedo, kaj jih čaka, obupajo ob prvem pojavu znakov krize. Edino, česar si želijo, je ponovno občutiti umirjenosti in ugodje, ki ju daje cigareta. Če veste, o čem govorimo, saj ste že šli čez to in obupali, berite naprej, vsega omenjenega vam ni več treba preživljati. Lahko prenehate kaditi, kadarkoli hočete, če veste eno stvar.

Bi še kdaj prižgali cigareto, če bi vedeli, kaj vas čaka? 

Nil Smoke kajenje | Foto:

Verjetno ste mislili, da boste kadili le nekaj časa, ker je kul, ker vsi v družbi kadijo, ker vam prija in vas sprošča ter da boste lahko nehali, kadarkoli hočete. Mislili ste, da imate močnejši karakter od vseh kadilcev, s katerimi ste bili v stiku in so trdili, da ne morejo brez nikotina.

Vendar pa bolj ko je bežal čas, bolj ste spoznavali, da kar naprej mislite na cigareto in jo vse pogosteje prižigate. Še vedno ste mislili, da lahko nehate, ampak da ni potrebe po tem. No, lagali ste si. Nikotin hitro izzove odvisnost in zelo težko se je izvleči iz njenih krempljev. Težko, ne pa nemogoče. Vsa sredstva, ki so na voljo kot najboljši pripomočki, vsebujejo pa nikotin, so izguba časa. Dragi so, neučinkoviti in nevarni za zdravje.

Če ste preskusili nekatere od njih, veste kako je. Čim se pojavijo simptomi krize, potrebujete novo dozo nikotina. To sredstvo vam daje nikotin in sčasoma postanete odvisni od njega. To ne reši ničesar, saj naj bi bil vaš cilj popolna opustitev nikotina. Zato so ta sredstva stran vržen denar. Z njimi zagotovljeno izgubite bitko.  

Do zdaj ste trpeli vse to, saj niste vedeli, da v bistvu lahko prenehate kaditi na zelo preprost in dokazano učinkovit način!

Kaj če je 14 dni vse, kar morate žrtvovati za opustitev kajenja brez kakršnegakoli simptoma abstinence?

Nil Smoke kajenje | Foto: Ali ste vedeli, da obstaja revolucionarna metoda za učinkovito prenehanje kajenja, ki deluje takoj, ko jo začnete uporabljati? Zdaj brez neučinkovitih, nevarnih proizvodov za opuščanje kajenja, brez trošenja denarja in časa, na stoodstotno naraven in dokazano učinkovit način lahko:

  • učinkovito zmanjšate željo po nikotinu že po prvi uporabi,
  • prenehate kaditi v 14 dneh, ne da bi šli čez abstinenčno krizo in nervoze,
  • ubijete nikotinsko odvisnost brez dviga telesne teže,
  • zmanjšate tveganje pred različnimi boleznimi, povezanimi s kajenjem (predvsem boleznimi dihal in številnimi oblikami karcinoma),
  • izboljšate splošno stanje organizma,
  • znatno prihranit!

Odkritje, ki navdušuje s svojo učinkovitostjo: znanstveniki so združili starodavno znanje akupresure in sodobno tehnologijo

Revolucionarno znanstveno odkritje Nil Smoke je osnovano na zlitju starodavnega in sodobnega. Več kot tisoč let staro znanje kitajske medicine, akupresura, v kombinaciji s pozlačenimi magneti daje nepričakovano dobre rezultate. Dokazano je, da ima telo točke, ki delujejo na vsak organ v našem telesu. S pritiskom na določene točke na našem telesu lahko odstranimo ali ublažimo tegobe v določenem organu ali delu telesa. 

Predstavljajte si, da imate na voljo popolnoma preprosto, a obenem najučinkovitejše odkritje za opuščanje kajenja, ki dokazano deluje zahvaljujoč kombinaciji starodavne kitajske medicine in sodobne tehnologije.

Zakaj so magneti Nil Smoke tako učinkoviti ne glede na to, kako dolgo že kadite in koliko cigaret na dan pokadite? 

Ti moderni magneti za opuščanje kajenja začnejo delovati v trenutku, ko jih pravilno namestite na uho. Vsebujejo dva pozlačena magneta, ki jih namestite na obe strani uhlja. Med nošenjem magneta pritiskata na akupresurne točke in postopno privedeta do zmanjšanja ali popolne odstranitve želje po nikotinu. Rezultat vsakodnevne stimulacije točk na ušesu je prenehanje kajenja!

Nil Smoke deluje tako, da pozlačena magneta vplivata na proizvodnjo endorfinov, s čimer se ustvari občutek zadovoljstva, kot kadar prižgete cigareto. Tako na popolnoma preprost način brez krize in nervoze ubija željo po nikotinu in omogoča prenehati kaditi.

Že prvi dan uporabe daje neverjetne rezultate!

Nil Smoke kajenje | Foto:

Magneti Nil Smoke so majhni in komaj opazni na ušesu. Lahko jih je namestiti, nositi pa jih je treba tri, največ štiri ure. Popolnoma varni so za uporabo. Priporočajo se vsem, ki želijo rešiti svoje zdravje in življenje brez kakršnegakoli simptoma abstinence. 

Magneti Nil Smoke so naravna pomoč za opuščanje kajenja, ki jo lahko dobite brez recepta! Glede na to, da je njihova uporaba neboleča in ne zahteva nikakršnih posebnih pogojev, jih lahko nosite v službi, doma, pod prho in celo na fitnesu. Rezultat je manjša želja po nikotinu, dokler se ne doseže popolna zavrnitev. Zdaj je čas, da premagate svojo odvisnost in vdihnete s polnimi pljuči. Tako vi kot vaši najdražji!

EKSKLUZIVNA AKCIJA ZA NAŠE BRALCE! ZDAJ lahko magnete Nil Smoke naročite s kar 50 odstotki POPUSTA.

Namesto za 99,94 evra boste danes to revolucionarno rešitev dobili za SAMO 49,97 evra! Pohitite, zaloge so omejene. KLIKNITE TUKAJ >>

Naročnik oglasnega sporočila je Spletno nakupovanje, d. o. o.

Ne spreglejte