Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 12. 2019,
9.53

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Bilić Vision

Foto: Geety Images in Poliklinika Bilić Vision

Natisni članek

Bilič Vision advertorial odprava dioptrije dioptrija

Ponedeljek, 16. 12. 2019, 9.53

2 meseca, 1 teden

V enem dnevu do življenja brez očal

Vsebino omogoča Bilić Vision

Foto: Geety Images in Poliklinika Bilić Vision

božič

Zdaj je pravi trenutek za odpravo dioptrije. Že jutri se lahko rešite dioptrije in se poslovite od očal oziroma leč.

Ena od najbolj cenjenih oftalmičnih poliklinik v regiji, Poliklinika Bilić Vision iz Zagreba, ponuja 30-odstotni popust na lasersko odpravo dioptrije. S tem vam podarja nov pogled na svet.

Nov pogled na svet v najlepšem božičnem mestu

Ta božič pozabite na dioptrijska očala ali kontaktne leče. Življenje z očali ni vedno lahko, saj nas ovirajo pri vsakodnevnih opravilih in športnih dejavnostih.

Še danes se naročite na lasersko odpravo dioptrije, ki je do 31. 12. znižana za kar 30 odstotkov, ter v organiziranem aranžmaju odpravite dioptrijo in doživite čudovit zagrebški advent.

Vid je lahko še boljši, kot ga imate z očali

Bilić Vision | Foto:

Napredek v medicini nam omogoča vrhunsko, revolucionarno in najbolj precizno personalizirano diagnostiko, ki se izvaja pred posegom laserske odprave dioptrije. Z lasersko odpravo dioptrije dosegamo popoln vid, ki je po operaciji dosti boljši od vida, ki ga imate zdaj z očali in kontaktnimi lečami. Vrhunsko tehnologijo nove generacije so prvi v regiji ponudili v zagrebški Polikliniki Bilić Vision.

Obiščite božični Zagreb in se znebite očal

Zagreb božič | Foto:

Odpravite dioptrijo z laserjem v Polikliniki Bilić Vision s 30-odstotnim popustom.

Poseben adventni paket ponuja:

Bilić Vision | Foto: pregled za lasersko odpravo dioptrije,

lasersko odpravo dioptrije,

• organiziranje prenočitve v Zagrebu in

BREZPLAČEN prevoz iz vašega mesta v Sloveniji do Zagreba in vrnitev (ne glede na to, ali ste kandidat ali ne). Zagreb sicer velja za eno lepših adventnih mest v Evropi. To je tudi idealna priložnost, da ga letos obiščete.

Postopek izvaja ena najbolj priznanih zdravnic

Dr. sc. Nadežda Bilić, dr. med., specialist oftalmolog | Foto: Dr. sc. Nadežda Bilić, dr. med., specialist oftalmolog Laserska odprava dioptrije je najpogosteje izvajan poseg na svetu, a uporabniki očal in leč so še vedno pomanjkljivo informirani.

Med začetnicami metode laserske odprave dioptrije na Hrvaškem je tudi dr. sc. Nadežda Bilić, ki je operirala več kot 12 tisoč pacientov brez kakršnihkoli zapletov. Letos so jo pacienti že četrto leto zapovrstjo nagradili z nazivom naj zdravnik.

  • KDO JE PRIMEREN KANDIDAT?

Za postopek laserske odprave dioptrije se lahko odloči vsak, ki ima stabilno dioptrijo eno leto in je starejši od 18 let. Različne metode omogočajo personalizacijo in najboljšo rešitev za posameznega pacienta. Vsak laserski pulz je popolnoma nadziran od svoje začetne točke do stika z roženico. V polikliniki Bilić v celotnem obdobju, odkar te operacije izvajajo, ne beležijo trajnih poškodb ali zapletov.

Na zagrebški Polikliniki Bilić Vision je lasersko odpravo dioptrije opravil tudi znani radijski voditelj Klemen Bunderla:

Klemen Bunderla očesna klinika
Trendi VIDEO: Kako odpraviti dioptrijo brez bolečin, in to v samo nekaj minutah?
  • POTEK POSTOPKA

Bilić Vision | Foto:

Sam postopek traja deset minut na oko in se izvaja pod kapalno anestezijo. Rezultat operacije je popolnoma jasen vid, zaradi česar ne boste več potrebovali očal ali kontaktnih leč. Najpogostejši komentar ljudi, ki so lasersko odpravili dioptrijo, je obžalovanje, da se za to niso odločili veliko prej.

Naročite se na pregled ali pokličite +3851 4678 444.

Bilić Vision
Trendi Odpravite dioptrijo z laserjem v Polikliniki Bilić Vision s 30% popustom

Zdaj je pravi trenutek za odpravo dioptrije

Bilić Vision | Foto:

Poliklinika Bilić Vision za svoje paciente skrbi že več kot 24 let in jim prinaša nov pogled na svet. V tem času je skozi vrata Poliklinike Bilić Vision stopilo že več kot 150 tisoč pacientov, kar 70 odstotkov pacientov pa prihaja prek priporočil. Zdravniki poliklinike so bili na podlagi glasovanja pacientov že četrto leto zapored nagrajeni z nazivom naj zdravnik. Poleg priporočil pacientov je to statistika, na katero so najbolj ponosni.

Naročite se na pregled ali pokličite +3851 4678 444.

Naročite se takoj s klicem na številko +3851/4678 444 ali pošljite povpraševanje na povezavi: Naročilo za pregled.

Bilić Vision | Foto:

Ne spreglejte