Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 12. 2019,
9.28

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Bilić Vision

Foto: Poliklinika Bilić Vision

Natisni članek

dioptrija Bilič Vision advertorial

Petek, 6. 12. 2019, 9.28

2 meseca, 1 teden

Odpravite dioptrijo z laserjem v Polikliniki Bilić Vision s 30% popustom

Vsebino omogoča Bilić Vision

Foto: Poliklinika Bilić Vision

Za ta božič si podarite življenje brez dioptrijskih očal in kontaktnih leč ter vstopite v novo leto s povsem novim, kristalno jasnim vidom! Postopek opravite v Zagrebu v eni od najbolj cenjenih oftalmičnih poliklinik v regiji in izkoristite 30-% popust, ki vam ga Poliklinika Bilić podarja ta december!

Bilić Vision | Foto:

Laserska odprava dioptrije je postopek, za katerega se lahko odloči vsaka oseba, ki ima stabilno dioptrijo eno leto in je starejša od 18 let. Različne metode omogočajo personalizacijo in najboljšo rešitev za posameznega pacienta.

Bilić Vision | Foto: Sam postopek poteka 10 minut na oko in se izvaja pod kapalno anestezijo. Rezultat operacije je popolnoma jasen vid, zaradi česar ne boste več potrebovali očal ali kontaktnih leč. Najpogostejši komentar oseb, ki so lasersko odpravile dioptrijo je obžalovanje, da se za to niso odločili veliko prej.

Poliklinika Bilić Vision za svoje paciente skrbi že več kot 24 let in jim prinaša nov pogled na svet. V tem času je skozi vrata Poliklinike Bilić Vision stopilo že več kot 150.000 pacientov, kar 70 % pacientov pa prihaja preko priporočil. Naši zdravniki so bili z glasovanjem pacientov že četrto leto zapored nagrajeni z nazivom "naj zdravnik". Poleg priporočil naših pacientov, je to statistika, na katero smo najbolj ponosni.

Naročite se na pregled ali pokličite +3851 4678 444.

Bilić Vision | Foto:

Za naše paciente iz Slovenije ta advent prinašamo poseben paket, ki vključuje:

pregled za lasersko odpravo dioptrije,

• lasersko odpravo dioptrije,

• organiziranje nočitve v Zagrebu in

• BREZPLAČEN prevoz iz vašega mesta v Sloveniji do Zagreba in povratek (ne glede na to, ali ste kandidat ali ne).

Bilić Vision | Foto:

Pomembno je omeniti, da se v decembru v Zagrebu odvija najlepši evropski advent in to je idealna priložnost, da ga letos obiščete. Predstavljajte si, da poleg uživanja v sprehodu po okrašenih ulicah, v okusni hrani in toplih napitkih, opravite postopek, ki ste ga že dolgo želeli izvesti in se za vedno znebite vidnih pripomočkov.

Bilić Vision | Foto:

Ta božič pozabite na dioptrijska očala ali kontaktne leče. Še danes se naročite na lasersko odpravo dioptrije, ki je do 31.12. znižana za kar 30 %, in v organiziranem aranžmaju odpravite dioptrijo in doživite čudovit zagrebški advent!

Bilić Vision | Foto:

Naročite se takoj s klicem na številko + 3851/4678 444 ali nam pošljite povpraševanje na povezavi: Naročilo za pregled.

Čakamo vas!


Naročnik oglasnega sporočila je Poliklinika Bilić Vision.

Ne spreglejte