Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 3. 2020,
9.28

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zdravje imunski sistem Sensilab PR članek

Sreda, 25. 3. 2020, 9.28

4 leta, 1 mesec

Tudi imunski sistem potrebuje trening

Oglasno sporočilo

Ali se je treba pripravljati na maraton? Seveda. Kako se pripravimo nanj? S treningom. In tako je tudi s krepitvijo imunskega sistema. Telo moramo pripraviti na napad mikrobov dovolj zgodaj. Prej kot začnete, bolje bo.

Koronavirus | Foto:

Zakaj je tako? Če se vrnemo k prispodobi maratona – tu že dosti vnaprej krepimo mišice in psihično pripravljenost. Če pa gremo na maraton nepripravljeni, bomo v bolečinah klonili že po dveh kilometrih.

Mikrobi se hitro namnožijo, če naše telo ni pripravljeno

Podobna zgodba se ponovi pri imunskem sistemu. Najbrž ni težko razumeti, da je težko premagati 100-krat močnejšo vojsko. In prav taka lahko hitro postane vojska mikrobov (virusov in bakterij), ki ne naleti na učinkovito telesno obrambo naših imunskih celic.

Ker je naše telo preveč "švoh", ker nima na voljo potrebnih snovi, ne more hitro in v dovolj velikem številu sestaviti lastne vojske, ki bi uničila napad v kali. Torej takrat, ko se mikrobi še niso namnožili v tolikšnem številu.

Vsak prehlad je odveč

Ko pa se mikrobi (virusi in bakterije) na veliko namnožijo in se še naprej množijo, je naš imunski sistem pod velikim pritiskom. To pomeni, da bo na primer prehlad trajal dlje in da bo najverjetneje lahko prerasel v vnetje ušes ali sinusov.

Ko pa boste preboleli "neskončno dolg" prehlad, se utegne zgoditi, da boste bolj dovzetni za vnovičen prehlad ali kakšno drugo virozo.

Ker bo na žalost vaš imunski sistem povsem izčrpan.

Sensilab | Foto:

Začnite krepiti imunski sistem zdaj

Če veste, da hitro "staknete" prehlad, ali želite zmanjšati tveganje, da se okužite, je dobro biti pripravljen.

Med najučinkovitejšimi pristopi je tudi podpora imunskega sistema s pomočjo izbranih mikrohranil - vitaminov in mineralov, še posebej, če jih začnete jemati dovolj zgodaj. Tako bodo imeli čas, da bolje pripravijo vaše telo na prihod mikrobov.

Zimzeleno priporočilo je 5 na dan, torej vsaj 5 različnih kosov zelenjave in sadja, ter uživanje polnozrnatih izdelkov. V pomoč pa so tudi kakovostna prehranska dopolnila.

Imuno Boost – 3 izdelki v 1 za močnejšo telesno obrambo

Imuno Boost v enem izdelku združuje 3-stopenjsko krepitev imunskega sistema, zasnovano tako, kot deluje v telesu. S pomočjo superiorne oblike vitamina C, selena in cinka podpira vse 3 linije telesne obrambe. Če spodleti prvi in drugi liniji obrambe, bo z veliko verjetnostjo uspelo tretji!

… ker se bo vaš imunski sistem bojeval kot lev

Imuno Boost ponuja trikratno delovanje, saj podpira vse 3 linije imunske obrambe, na katerih sloni naša zaščita proti mikrobom:

  1. Okrepi prvo linijo obrambe pred mikrobi, ki je zadolžena, da prestreza napadalce, preden vstopijo v telo (kožo in sluznice). Za to je zadolžena superiorna oblika vitamina C, Ester-C®, ki ima 300% večjo razpoložljivost telesu, še posebno belim krvničkam, ki se bojujejo poroti napadalcem.
  2. Podpira odziv prirojenega imunskega sistema, tistega dela naše obrambe, ki se prvi odzove na napad, ampak je manj učinkovit. To je vloga selena.
  3. Pomaga pri tvorbi protiteles, ki je najbolj specializiran in učinkovit del naše obrambe proti škodljivcem. Telesu pri tem pomaga cink. Sensilab | Foto:

Torej, ne odlašajte, ukrepajte že zdaj. Napad mikrobov je za telo kot naporen maraton, še posebno če nimate uravnoteženega življenjskega sloga. Razlika med tistimi, ki jim mikrobi povzročajo večje težave, in tistimi, ki hitreje opravijo z njimi, je v pripravljenosti imunskega sistema na njihov napad.

Bodite zmagovalci vi - s pomočjo Imuno Boosta, ki združuje cink, selen in superiorno obliko vitamina C s 300% višjo razpoložljivostjo telesu!

Izkoristite AKCIJSKO ponudbo, samo za bralce Siola BREZ POŠTNINE! Pohitite, zaloge so omejene.


Naročnik oglasne vsebine je Sensilab. 

Ne spreglejte