SiolNET. Trendi Zdravje
Vsebino omogoča Fit Akademija
 • Messenger
 • Messenger
Dosezi poletne cilje s Fit Akademijo

To so Slovenke, ki so s Fit Akademijo pridobile sanjsko postavo in samozavest

Vsebino omogoča Fit Akademija

Poletje je tik za vogalom in če skozi leto niste bili dovolj telesno aktivni ter se hkrati zdravo prehranjevali, se morda v lahkih poletnih oblačilih ne boste počutili več tako samozavestno, kot ste se lansko poletje. Če iščete način, kako do poletja preoblikovati svoje telo, potem v nadaljevanju preverite izkušnje nekaj izmed 40 tisoč Slovenk, ki so s Fit Akademijo pridobile ne le lepo izoblikovano telo, pač pa tudi bolj zdrav način življenja in veliko več energije.

Osnovni in napredni vadbeni programi, ki so sestavni del Fit Akademije 7, vam bodo pomagali do postave, ki si je želite. | Foto: Getty Images Osnovni in napredni vadbeni programi, ki so sestavni del Fit Akademije 7, vam bodo pomagali do postave, ki si je želite. Foto: Getty Images

Do lepe postave še pred poletjem

Osebna fitnes trenerka Patricia Pangeršič že sedmič zapored pripravlja izjemno uspešno Fit Akademijo, ki se začne že 30. maja. Vsebuje preverjene vadbene programe, vsakodnevno motivacijo ter zdravo prehranjevanje z vključenimi recepti in nakupovalnimi seznami. To je program, ki z vloženim trudom zagotovlja rezultate. Ustvarite zdrave rutine in preoblikujte svoje telo s preverjenim programom, ki ga priporoča že 40 tisoč dozdajšnjih udeleženk, ki so uspešno dosegle želeno preobrazbo, večjo samozavest in osebno srečo.

S Fit Akdemijo 7 skočite v najboljše poletje svojega življenja. Pomaga vam postaviti in nadgraditi trdne temelje zdravega življenja, urejene prehrane in treningov ter vsakodnevno rutino, katere rezultat bo, poleg čudovite postave, tudi odlično počutje.

Skupna vrednost celotnega programa je 650,00 evra. Tokrat ga dobite za 24,90 evra in je vaš za vedno. Začnite s Fit Akademijo in se pridružite 40 tisoč zadovoljnim udeleženkam, ki so s programom dosegle svoje cilje.

Fit Akademija, Patricia Pangeršič | Foto:

Osebna fitnes trenerka Patricia Pangeršič s svojo ekipo izkušenih vaditeljev poskrbi za celovit pristop k preoblikovanju postave in spremembi dnevnih rutin, ki zagotavljajo in ohranjajo pridobljene rezultate. | Foto: Osebna fitnes trenerka Patricia Pangeršič s svojo ekipo izkušenih vaditeljev poskrbi za celovit pristop k preoblikovanju postave in spremembi dnevnih rutin, ki zagotavljajo in ohranjajo pridobljene rezultate.

Kako torej doseči sanjsko postavo in jo obdržati?

Če ste se že kdaj lotili hujšanja ali preoblikovanja postave, potem veste, da to nikakor ni enostaven korak. Že med množico najrazličnejših načinov preoblikovanja telesa, ki se nam ponujajo, je težko najti takšnega, ki prinaša želene rezultate in jih tudi obdrži. Morda ste že kdaj izgubljali kilograme s strogimi dietami, s katerimi ste sicer shujšali, a ste po končani dieti težko vzdrževali na novo pridobljeno telo. Morda ste se lotili napornih treningov, vse v želji, da bi se kaj spremenilo, a niste imeli dovolj motivacije za vztrajanje.

Ne s spremembo prehranjevanja ne s treningi ni popolnoma nič narobe. In morda ste se po vsem tem počutili bolje. Pa ste bili zadovoljni tudi z rezultati, ki so bili vidni na vašem telesu? Ena velika sprememba ni dovolj, da vam preoblikuje telo. Potrebna je kombinacija številnih majhnih sprememb – od prehrane, redne telesne aktivnosti do življenjskega sloga. In prav to dobite v Fit Akademiji.

Plaža. Ženska. Trendi To je najbolj izpopolnjen program za preoblikovanje telesa

Fotografije udeleženk preteklih Fit Akademij pred/potem so same po sebi dovolj zgovorne. Poglejte le nekatere izmed dih jemajočih preobrazb. Morda boste v Fit Akademiji 7 ravno vi dosegli tako želeno spremembo.

Še več izkušenj udeleženk najdete na patricia-pangersic.si/fa7, na Facebooku in Instagramu.

Kaj prejmete v Fit Akdemiji 7?

 • 5 vadbenih programov
  • vodeni treningi na osnovni stopnji BASIC
  • vodeni treningi na napredni stopnji PRO
  • vodeni treningi v paru
  • plesni kardio treningi
  • praksa joge
 • slasten enomesečni jedilnik z okusnimi in hitro pripravljenimi recepti
 • e-knjižica Tvoj fit mesec
 • dostop do motivacijske Facebook skupine Fit Akademija 7

In vse to dobite po trenutni akcijski ceni 24,90 evra. Ne čakajte! Zagotovite si samozavesten skok v kopalke.

Fit Akademija, Patricia Pangeršič | Foto:

Doseži poletne cilje s Fit Akdemijo, ki je že več kot 40.000 osebam pomagala izboljšati življenje, spremeniti postavo in prehranske navade. | Foto: Doseži poletne cilje s Fit Akdemijo, ki je že več kot 40.000 osebam pomagala izboljšati življenje, spremeniti postavo in prehranske navade.

Kaj je tisto, kar navdušuje udeleženke Fit Akademije?

Poleg želene spremembe postave, ki jo sodelovanje v Fit Akademiji prinaša, so udeleženke akademije občutile tudi spremembo počutja na bolje in veliko energije. Udeleženke Fit Akademije so navdušene nad programom treningov ter nad preprostimi recepti, ki vsebujejo le lahko dostopne sestavine in so popolnoma brez prehranskih dodatkov. Velika večina udeleženk je pred tem preizkusila že marsikateri program, ki pa žal ni prinašal rezultatov. S Fit Akademijo so bile spremembe v pravo smer vidne že po enem mesecu, kilogrami in centimetri so vidno kopneli. Nemalo je takih, ki po končani prvi Fit Akademiji ostajajo s Patricio Pangeršič pri nadaljnjih, saj se jim je življenje spremenilo na bolje.

Poleg vsega naštetega ima vadba doma številne prednosti. Je bolj praktična, saj prihranite čas, in je bolj ekonomična, ker vam ni treba plačati mesečnih stroškov vadnine. S Fit Akademijo 7 lahko na lastni koži preizkusite, da je vadba doma enako učinkovita, kot če bi obiskovali program vodene vadbe v najbližjem fitnes centru. Vse udeleženke se lahko vključijo v skupino udeleženk akademije na Facebooku, kjer je motivacija vedno na višku, kar izboljša željo po sodelovanju in produktivnost vadbe.

Začnite Fit Akademijo 7 in še pred poletjem preoblikujte svojo postavo ter pridobite samozavest in dobro počutje.

Patricia Pangeršič akademija Trendi Izkoristi predpoletno motivacijo kot magični zagon za dosego ciljev

Fit Akademija 7 vas nagradi

Tri udeleženke, ki bodo v štirih tednih dosegle največji napredek, bodo tudi denarno nagrajene.

Pogoj za nagrado je fotografiranje pred končano akademijo in po njej. Več navodil prejmete v akademiji.

 • 1. mesto = 500 evrov
 • 2. mesto = 200 evrov
 • 3. mesto = 100 evrov

Fit Akademija, Patricia Pangeršič | Foto:

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin