Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
7. 11. 2014,
15.19

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

jetra hujšanje

Petek, 7. 11. 2014, 15.19

3 leta

Ste se med martinovanjem (za)mastili?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ste si med martinovanjem privoščili pristno martinovo pojedino? Že vsakodnevna izpostavljenost škodljivim snovem zmanjšuje sposobnost razstrupljanja in regeneracije naših jeter.

V sodobnem svetu je težko živeti popolnoma zdravo, saj smo vsak dan izpostavljeni številnim strupom, ki se jim s hrano, pijačo in že vdihavanjem zraka ne moremo izogniti. Vse to obremenjuje naša jetra, organ, ki je odgovoren za presnovo maščob in strupov, ki krožijo po telesu. Bolj ko so obremenjena, bolj zamaščena postajajo in počasneje delujejo. Znajdemo se v začaranem krogu preobremenjenosti jeter, ki ga spremljajo simptomi, kot so:

- splošno slabo počutje, utrujenost in pomanjkanje energije, - počasna prebava, občasna slabost in bruhanje, - težave s kožo, srbečica in spremenjena barva kože (rumenkast ten), - bolečina v predelu trebuha (pod desnim rebrnim lokom), - nabiranje maščobe v predelu pasu ...

Jetra, ki so zapacana z maščobami in strupi, so zakisana oz. gre za nealkoholno zamaščenost jeter. Človek, ki ima zamaščena jetra, lahko opazi slabo počutje, zmanjšanje energije in odpornosti ter povišano telesno težo. Zamaščena jetra se lahko tudi vnamejo, kar pa je že bolezensko stanje, tako da je treba hitro ukrepati.

Zdrava jetra – zdrava telesna teža

Kje je povezava med zamaščenimi jetri in povečano telesno težo? Odgovor je preprost. Jetra so odgovorna za to, da kurijo maščobe in čistijo telo. Če maščobe hitro pokurimo in če imamo zaradi očiščenega telesa urejeno presnovo, se maščobe toliko težje nabirajo kot maščobne zaloge, saj jih telo samo sproti predela v energijo.

Zamaščena jetra so prezaposlena s čiščenjem strupov, vso energijo porabijo za obnavljanje. So kot čistilnica, ki je tako umazana, da ji zaradi čiščenja lastnega prostora ne uspe očistiti ničesar drugega.

Če se odločimo shujšati, ko imamo zamaščena jetra, je naš cilj izredno težko dosegljiv. Procesi v našem telesu namreč potekajo popolnoma neurejeno:

- počasi topimo maščobe, - imamo počasno presnovo in prebavo, - slaba regeneracija mišic, ki posledično porabljajo manj energije vnešene s hrano, - neubran nevronski sistem, zaradi česar smo nervozni in preutrujeni, kar povzroči prekomerno prehranjevanje, vnos sladkih jedi in tolažbo s hrano.

Recept za zdravo čiščenje jeter

Poleg zdrave prehrane, športnih aktivnosti, zdravega življenjskega sloga in vsega preostalega, kar dobrega počnete za svoja jetra 365 dni na leto, je priporočljivo tudi občasno intenzivno razstrupljanje jeter.

30 Days Liver Slim je najmočnejša kombinacija za hujšanje z razstrupljanjem jeter, ki deluje tako podnevi kot ponoči. Vsebuje kombinacijo skrbno izbranih naravnih izvlečkov, ki poskrbijo za čiščenje in regeneracijo jeter, ter je najmočnejši topilec maščob, ki bo še povečal naraven učinek čiščenja jeter na topljenje maščob.

Paketu je priložena knjiga s priporočili, recepti in jasnimi navodili za 30-dnevni program, prejmete pa tudi priročno škatlico za preprosto shranjevanje in doziranje kapsul ter motivacijsko e-podporo. Izdelek je naraven in s 100-odstotno zagotavlja zadovoljstvo. V primeru nezadovoljstva vam povrnejo celoten znesek kupnine.

Ne spreglejte