Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 10. 2018,
12.08

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Lorex PR članek

Četrtek, 25. 10. 2018, 12.08

5 let, 6 mesecev

Ste opazili nov trend spanja na prostem v Ljubljani?

Oglasno sporočilo

Sigurno ste tudi vi opazili ljudi, ki spijo na raznih lokacijah v mestu, celo v samem centru, ne glede na mestni hrup.

Foto: Anže Buh | Foto: Foto: Anže Buh Ti ljudje trdijo, da lahko mirno spijo ne glede na okolico in hrup, ki jih obdaja, pa naj gre za mestni vrvež, mimoidoče ali bližino prometne ulice. Eden izmed njih nam je zaupal, da je prej težko zaspal celo v lastni postelji, danes pa teh težav nima več. Prosili smo ga, da nam zaupa v čem je skrivnost: “Skrivnost je v mojih novih slušalkah za spanje,” nam je zaupal nasmejani Blaž.

Foto: Anže Buh | Foto: Foto: Anže Buh Če želite tudi vi spati mirno vam razkrijemo, da je skrivnost v Bose slušalkah za spanje. To so prve slušalke za spanje na slovenskem tržišču, opremljene s prednaloženimi sproščujočimi zvoki, ki vam pomagajo, da se potopite v globok in miren spanec. Njihova posebna vgrajena tehnologija prekriva moteče zvoke okolice, pa naj bo to smrčanje partnerja, promet, gradbena dela, neumorni hišni ljubljenčki ali glasni sosedje. Na brezplačni aplikaciji lahko izbirate med različnimi zvoki, glasnostmi in nastavitvami, ki jih prilagodite vašim spalnim potrebam oz. moteči okolici.

Foto: Anže Buh | Foto: Foto: Anže Buh Posebna oblika slušalk v treh velikostih je zasnovana tako, da se prilega vsakemu ušesu ter spalnemu položaju in poskrbi, da bodo vaše slušalke udobno in varno nameščene v ušesu celo noč. S pomočjo aplikacije si lahko nastavite alarm za bujenje, ki ga skozi slušalke slišite samo vi ter tako ne motite ljubljene osebe, ki spi poleg vas. Bose tehnologija omogoča, da lahko mobilno napravo celo izklopite in se resnično prepustite globokemu in mirnemu spancu.

Se želite tudi vi popolnoma sprostiti in mirno zaspati? Sodelujte v nagradni igri in jih osvojite brezplačno!

Kliknite in sodelujte! 

Lorex | Foto:

Fotogalerija
1 / 6

Foto: Anže Buh
Naročnik oglasnega sporočila je Lorex d.o.o.

Ne spreglejte