Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 11. 2016,
7.51

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča IONEX d.o.o.

Natisni članek

Ionex ionizator virus prehlad advertorial ionska terapija

Ponedeljek, 7. 11. 2016, 7.51

2 meseca, 2 tedna

Skrivnost, s katero se boste obvarovali pred prehladi

Vsebino omogoča IONEX d.o.o.
Prehlad, bolezen | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Kihanje, smrkanje, kašljanje in oteženo dihanje. Vam je kaj znano? Res je, bližamo se najbolj neprijaznemu obdobju leta, ko so virusi na preži, naše telo pa se mora ves čas braniti. Zakaj ne bi letos dokončno napovedali vojne sezonskim obolenjem?

Brez skrbi, letos se boste lahko lažje odpravili v brezkompromisni boj proti nadležnim virusom in bakterijam, ki so že na preži, da vas okužijo. Dovolj bo, če boste skrbno poskrbeli za zrak v svojem stanovanju.

Ali ste vedeli, da obstaja več kot 200 različnih tipov virusov, ki povzročajo prehlad? Prav od oktobra do začetka marca se močno poveča število obolelih. Ker v tem obdobju preživimo več časa v zaprtih prostorih, se okužbe širijo hitreje, zato je še pomembneje, da poskrbimo za čisti zrak v prostorih, kjer preživimo največ časa – doma in v službi.

Kako izboljšati kakovost zraka, ki ga dihamo doma?

Dom, družina | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Če boste svoje bivalne prostore obogatili z negativnimi ioni, boste uspešno odstranili vse bakterije in viruse, ki krožijo v zraku, ki ga dihate.

Kako učinkoviti so negativni ioni v boju proti različnim obolenjem, dokazuje tudi raziskava, ki jo je opravila Fakulteta za biologijo in zdravje ljudi v Surreyju. Rezultati so bili stoodstotno učinkoviti: pri vseh bolnikih so zaznali izboljšanje respiratornih in bronhialnih bolezni.

Dr. Palti je ugotovil, da velika količina pozitivnih ionov (nesnage) povzroča bronhialne krče pri otrocih, medtem ko jih negativni ioni zmanjšujejo in celo v celoti odpravljajo. Negativni ioni delujejo hitro in nimajo stranskih učinkov, najhitreje delujejo pri najmlajših, pri katerih se lahko učinki pokažejo že v eni sami noči, ki jo otrok prespi z ionizatorjem. Odzivanje starejših oseb je počasnejše, vendar obstajajo primeri ozdravljenja po samo eni ali dveh nočeh uporabe ionizatorja. Dr. A. P. Wehner je v ZDA razvil t. i. aerosolno elektroterapijo z ionizatorjem, ki se uspešno uporablja pri zdravljenju številnih obolenj – bronhitisa, astme, prehladov in alergij.

Ker se bakterije lahko gibajo po zraku tako, da se primejo lebdeče umazanije in potujejo do človeka, se infekcije zelo hitro širijo.

Negativni ioni odstranijo vso to umazanijo iz zraka, zato virusi in bakterije padejo na tla skupaj z umazanijo, od koder se ne morejo ponovno dvigniti.

Kako izbrati kakovosten ionizator, ki vam bo res pomagal? Ionex | Foto:

Izberite vrhunski slovenski ionizator IONEX, ki proizvaja največ negativnih ionov in je zato izjemno učinkovit. Ionizator IONEX je edini na trgu, ki oddaja največ negativnih ionov iz unikatne ogljikove ščetke brez prisotnosti ozona, zato jih lahko mirno vdihavate neposredno ob njej.

Uvoženi ionizatorji oddajajo negativne ione iz kovinske igle, te pa reagirajo z vlago v zraku. Rezultat je zdravju škodljiv ozon.

Poleg čiščenja zraka je je glavna sposobnost tega aparata zdravilni vpliv negativnih ionov na telo, ki so ga potrdili tako številni inštituti po svetu, kot tudi povratne informacije uporabnikov, zbrane v knjigi Negativni ioni kot način zdravljenja avtorice Lorene Leonardos.

Negativni ioni s tako imenovano ionsko terapijo pomagajo odpravljati težave astmatikov, alergikov in hipertonikov, izboljšajo obrambni mehanizem telesa, uravnavajo delovanje ščitnice, izboljšujejo koncentracijo in delovno storilnost ter sposobnost učenja.

Blagovna znamka IONEX je že več kot 20 let zaščitni znak kakovosti in naprednih rešitev za čiščenje zraka s pomočjo ioniziranja. Izdelki IONEX združujejo inovativno tehnologijo in funkcionalen dizajn, prilagojen različnim namembnostim in potrebam.

Nagradna igra: Podarjamo ionizator IONEX

Nagradna igra je končana, nagrajenci so:

1. nagrada: sobni ionizator IONEX - Igor Jevšek

2. nagrada: ionska in masažna krtača za lase - Jelka Pšajd

3. nagrada: Knjiga Negativni ioni kot način zdravljenja - Roman Kofol

Čestitamo!

Ne spreglejte