Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 12. 2021,
6.49

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

liposukcijska dieta dieta hujšanje PR članek

Petek, 3. 12. 2021, 6.49

2 leti, 4 mesece

Odkrivamo, kako na lahek in hiter način shujšati pred prazniki

Oglasno sporočilo

Če želite izvedeti, kako v dveh tednih izgubiti deset odstotkov telesne teže, je to pravi članek za vas. Prihaja veseli december, vsi že veselo kupujemo novoletne obleke. Potrebujemo jih kar nekaj, saj je novoletnih zabav vedno več. A kaj če se nam te obleke ne prilegajo, kot bi si želeli? Kaj če bi morali izgubiti kakšen kilogram, da bi se v novi obleki počutili popolno? In na koncu - zakaj ne bi navdušili znancev z novo podobo v svoji najljubši obleki?

Lipo Diet | Foto:

Z liposukcijsko dieto vam lahko uspe, oblekli boste najljubšo obleko in se ta večer počutili odlično, saj liposukcijska dieta poskrbi, da v samo dveh tednih izgubite tudi do deset centimetrov v pasu. Kaj ni to osupljivo? Skrivnost je v hitrih rezultatih, ki nam dajo motivacijo, saj na hiter način prisilimo telo, da začne uporabljati lastne maščobne zaloge, in sicer v predelih, ki nas najbolj motijo.

Številni zvezdniki so zmagali v boju z odvečnimi kilogrami

Željko Samardžić, Halid Bešlić, Isak Šabanović, Monika Belucci, Jennifer Aniston in številni drugi se prehranjujejo po načelih liposukcijske diete. Jenifer Aniston že več let ne uživa sladkorja, glutena in vsak dan popije vsaj dva litra vode, poleg tega pa redno trenira in živi zdravo. Prehranska dopolnila podjetja International Health so ji v veliko pomoč.

Željko Samardžić je s to metodo izgubil kar 25 kilogramov.

"Nočno življenje, neredno spanje in slaba prehrana so me pripeljali do vseh teh odvečnih kilogramov. Nisem mogel več niti sedeti normalno. Vsak korak je bil vedno bolj naporen. Hvala bogu za liposukcijsko dieto, saj je moje življenje zdaj mnogo lažje," nam je zaupal Željko.

Kaj je liposukcijska dieta?

Avtor te diete je nutricionist Giovanni Mandra, ki je zasnoval program hujšanja s pomočjo aminokislin in rastlinskih vlaken. "To ni klasična dieta, ampak dietna terapija. Protokol hujšanja temelji na načelu, da prisiliš telo, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami. Na ta način telo porablja maščobne zaloge tam, kjer je imamo največ, in telo se oblikuje v zelo kratkem času. V 14 dneh lahko izgubite 9,2 odstotka maščobnega tkiva ali od sedem do deset odstotkov začetne telesne teže, trdi avtor te metode, ki jo je v zadnjih desetih letih preizkusilo že več kot sto tisoč ljudi.

LipoDiet_Laura_2 | Foto:

Če imate težave s čezmerno telesno težo ali pa le želite poskrbeti za razstrupljanje telesa pred prihajajočimi prazniki, lahko poskusite s to metodo.

S projektom International Health je ta program hujšanja postal globalno dostopen vsem po zelo ugodni ceni, v Sloveniji pa ga je mogoče naročiti na dom ob predhodnem posvetu s centrom za podporo strankam na 070 922 722 ali z obiskom International Health v Ljubljani. Več informacij dobite na www.lipodiet.si
Neda Ukraden
Trendi Neda Ukraden na liposukcijski dieti, s katero je shujšala tudi Kolinda Grabar-Kitarović
Halid
Trendi Dieta Halida Bešlića − v desetih dneh shujšal deset kg
Zeljko_Samardzic_prije_poslije_2
Trendi Željko Samardžić je shujšal 25 kilogramov in je videti fantastično!
Laura1
Trendi Laura Beranič v desetih dneh shujšala kar pet kilogramov. Preverite, kako!

Naročnik oglasnega sporočila je International Health, d. o. o. 

Ne spreglejte