Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 10. 2023,
8.53

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

debelost hujšanje PR članek

Četrtek, 12. 10. 2023, 8.53

2 meseca, 1 teden

Nevesta je izgubila 50 odstotkov svoje telesne teže, da bi lahko oblekla sanjsko poročno obleko

Oglasno sporočilo
Slim | Foto Grobally LLC

Foto: Grobally LLC

Na poročni dan si vsaka ženska želi biti kot princesa. Da bi uresničila svoje sanje o pravljični poroki, je N. B. v treh mesecih izgubila kar 59 kilogramov! To je njena zgodba.

N. B. se je zaročila marca 2020, vendar ni bila navdušena nad načrtovanjem poroke in svatbe. Pri 117 kilogramih ni mogla ustaviti tesnobe. Hromila jo je misel o iskanju idealne poročne obleke. Takrat se je odločila, da je čas za spremembo. To je bila ultimativna motivacija, da bi za svojo pravljično poroko izgubila nepotrebne kilograme. Kot pravi N.: "Največ časa in denarja sem porabila za iskanje tega, kar bi delovalo. Toda končni tretma je stal nekaj penijev in takoj deloval. To je neverjetno!"

Slim | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC N. B. je poskušala fanta odvrniti od snubitve, saj res ni želela biti debela nevesta!

"Preden sem shujšala, nisem bila samozavestna. Počutila sem se kot prevarantka, ker sem pod nasmehi skrivala, kako zelo sem nesrečna zaradi svojega videza. Preizkusila sem različne diete in shujševalne programe, ki na žalost ne delujejo tako dobro, kot obljubljajo. Poleg tega veliko delam in težko najdem čas za telovadnico."

"Ko me je Robert zaprosil za roko in sem opazila, da tehtam več kot kadarkoli prej v življenju, sem vedela, da moram končno nekaj storiti. Takrat sem izvedela za kombinacijo Slimella Fit in jabolčnega kisa."

Od tega odkritja je N. B. to metodo uporabljala vsak dan do dneva poroke. Trik je v tem, da se zmeša obe sestavini in rezultati so nezanesljivi.

Nika je v manj kot treh mesecih izgubila več kot 59 kilogramov. Ali je vsa skrivnost res v Slimella Fit?

"Če sem iskrena, tega nisem vedela. Določila sem si, koliko lahko potrošim za hujšanje, in začela iskati informacije na internetu. Iskala sem znanstvene raziskave, pa tudi zgodbe drugih ljudi, ki so se borili s prekomerno težo.

A. V.: Kako si torej izvedela za Slimella Fit in jabolčni kis?

Na spletu sem naletela na zgodbo gospe S., ki je shujšala za 42 kilogramov, potem ko je slišala, da sta njen mož in njegov prijatelj za njenim hrbtom govorila, da je debela. Popolnoma razumem, kako je to, ko uporabljajo žaljive vzdevke. To je grozno boleče in gospa S. je bila zagotovo uničena. Zanimivo pa je, da ni bilo lahko najti konkretnih informacij o tem, kako ji je uspelo toliko shujšati. Končno sem našla posnetek intervjuja, ki ga je gospa S. dala za lokalno radijsko postajo. V tistem intervjuju je dejala, da je njen uspeh, torej izguba kar 42 kilogramov, gotovo posledica kombinacije Slimella Fit z jabolčnim kisom."

Slim | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

Zahvaljujoč Slimella Fit je izgubila 42 kilogramov.

A. V.: Ali gre za drag proizvod?

N. B.: "Slimella Fit ni tako drag! Preden sem spoznala to metodo, sem porabila celo bogastvo za neučinkovite metode. Ker je Slimella Fit povsem naravna formula, njena proizvodnja ni draga. Poleg tega mi je uspelo izkoristiti to ponudbo in sem plačala še manj! Kupila sem pakiranje Slimella Fit in jabolčni kis, ki sem ga za en evro kupila v trgovini z živili. V mojem proračunu je ostalo še več kot 70 evrov!"

A. V.: Zanimivo! Mi lahko razložiš, kako to deluje?

N. B.: "Ta metoda ni zapletena. Vsako jutro sem v kozarec vode dodala dve čajni žlički jabolčnega kisa in s tem popila kapsulo Slimella Fit. Poleg tega v življenju nisem ničesar spremenila. V prvem mesecu sem shujšala 20 kilogramov, predvsem v pasu. Skupaj  sem se v treh mesecih znebila 59 kilogramov maščobe.  Sem v boljši formi kot kadarkoli prej!"

Zakaj je Slimella Fit tako učinkovit?

Slimella Fit vsebuje naravno sestavino, hidroksicitronsko kislino, ki pospešuje izgubo teže z blokiranjem prekomerne proizvodnje maščobnega tkiva, hkrati pa metabolizem v mirovanju poveča za več kot 130 odstotkov. Ta kombinacija povzroča, da telo med počitkom preide od pridobivanja maščobe do kurjenja maščobe.

Klinično je dokazano, da Slimella Fit z jabolčnim kisom:

1. metabolizem v mirovanju poveča za več kot 130 odstotkov,

2. odstranjuje toksine iz telesa,

3. poveča raven energije in izboljša razpoloženje,

4. blokira proizvodnjo maščobnega tkiva,

5. znižuje holesterol.

N. B. je posebej za bralce Siol.net pripravila recept za shujševalni tretma s Slimella Fit, opis učinkov v naslednjih fazah tretmaja in povezavo do spletne strani, kjer je kupila Slimella Fit po promocijski ceni.

Učinki: N. B. je izgubila več kot 59 kilogramov maščobe v samo treh mesecih z uporabo Slimella Fit.

Slim | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

1. Zmešajte 1–2 žlički jabolčnega kisa v kozarcu tople vode.

2. S pripravljenim napitkom popijte 1 kapsulo Slimella Fit.

1. teden

"Že v prvem tednu uporabe Slimella Fit z jabolčnim kisom me je šokiral učinek. Bila sem polna energije in nisem bila lačna. Velika prednost tretmaja je, da zavira apetit.

Najboljše pa je, da mi ni bilo treba ničesar spremeniti v svojem življenjskem slogu.

Sedmi dan tretmaja sem stopila na tehtnico in zakričala. Pokazala je že devet kilogramov manj! Vendar še vedno nisem bila prepričana. Konec koncev, vsi vedo, da se na začetku hujšanja izgubi veliko vode. Hotela sem počakati in videti rezultate v prihodnjih tednih."

4. teden

"Po štirih tednih nisem imela nobenih dvomov. Izgubila sem 20 kilogramov, morala sem kupiti nekaj številk manjše hlače. Ko sem uporabljala druge shujševalne tretmaje in diete, mi je okrog tretjega tedna zmanjkalo moči, bila sem zelo šibka. Tokrat se to ni zgodilo. Moja raven energije ostaja konstantna, visoka ves dan."

12. teden

"Učinek uporabe Slimella Fit z jabolčnim kisom je osupljiv. Izgubila sem neverjetnih 59 kilogramov. Hvaležna sem usodi, da sem končno našla učinkovito rešitev. In vesela sem, da lahko zdaj to metodo priporočam tudi drugim."

Naročnik oglasnega sporočila je Grobally LLC.     

Ne spreglejte