Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 10. 2023,
14.44

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Mandatum

Natisni članek

nagradna akcija odprava dioptrije Oči dioptrija Vidim očesni kirurški center advertorial Mandatum vid očesna klinika operacija zdravje

Ponedeljek, 9. 10. 2023, 14.44

2 meseca, 2 tedna

Nagradna akcija – brezplačna operativna odprava dioptrije

Vsebino omogoča Mandatum

Srečni izbranec bo prejel brezplačno operativno odpravo dioptrije po meri. Oddajte prijavo za sodelovanje v nagradni akciji in lahko se vam nasmehne sreča.

Nagradna akcija je zaključena!

Nagrajenka je LEA WILDMANN.

Čestitamo!

Predstavitev odprave dioptrije z metodo vgradnje leč icl

Odprava dioptrije z vstavitvijo leče ICL je bila sprva namenjena korekciji zelo visokih dioptrij. Danes je metoda namenjena odpravi vseh vrst dioptrij pri ljudeh med 21. in 43. letom starosti. Tovrsten poseg je vse bolj razširjen, saj je natančen, varen in neboleč. Visokotehnološki material, iz katerega je leča narejena, je biokompatibilen (telo ga ne sprejema kot tujek) in po svoji elastičnosti podoben naravni leči. Vsebuje tudi UV zaščito, ki ščiti oko pred škodljivimi vplivi sončne svetlobe. Metoda omogoča popolno biomehansko stabilnost roženice po posegu. Namenjena je trajni odpravi dioptrije, vendar jo je možno iz očesa tudi odstraniti. Zaradi svojih prednosti v nekaterih pogledih že izpodriva določene laserske metode odprave dioptrije.

Predstavitev pregleda pacientke, ki je primerna za odpravo dioptrije z vgradnjo leč icl

Gospa Ana je opravila pregled za odpravo dioptrije in z vami deli svojo izkušnjo. Povedala je, da živi zelo aktivno, svoj prosti čas namenja raznovrstnim aktivnostim z otroki, zelo rada pa tudi rekreativno teče. Iz tega razloga si že dolgo želi znebiti dioptrije in zaživeti brez očal.

Poglejte si fotogalerijo, kako je potekal pregled, kaj jo je v procesu posebej presenetilo in kakšen je njen cilj.

Odprava dioptrije_Mandatum | Foto: VIDIM očesni center Foto: VIDIM očesni center

Morda nagrada čaka ravno vas

S tremi minutami vašega časa si znatno povečate možnost, da boste nekoč videli brez pomagal, kot so korekcijska očala in kontaktne leče. Ali ste pripravljeni? :)

Morda ravno vi prejmete brezplačno odpravo dioptrije, ki vam bo polepšala življenje in vas osvobodila od očal in kontaktnih leč! V kolikor ne boste izbrani, imamo za vse sodelujoče v naši nagradni akciji pripravljen kupon za popust.

VIDIM očesni center

V VIDIM očesnem centru razpolagamo z vsemi najnaprednejšimi tehnologijami in operativnimi metodami za odpravo dioptrije.

Odličnosti VIDIM očesnega centra so:

  • 36.000+ opravljenih operacij,
  • 30 let skupnih izkušenj,
  • 18 let odličnega poslovanja,
  • 2.600+ očesnih operacij letno,
  • 9 ambulant za natančen oftalmološki pregled in
  • 2 tehnološko dovršeni operacijski dvorani.

Mandatum vidim | Foto: VIDIM očesni center Foto: VIDIM očesni center

Ne spreglejte