SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kako najhitreje shujšati? Liposukcijska dieta daje najboljši rezultat.

Oglasno sporočilo

Prihaja poletje in vsi bi radi shujšali čez noč. Takšno besedilo bi se nadaljevalo z besedami, da je to nemogoče, toda želimo vam predstaviti novo metodo hujšanja, ki je zaslovela po hitrih rezultatih – izgubi od sedmih do desetih odstotkov začetne telesne teže v samo 14 dneh.

02 | Foto:

Takoj vam tudi povemo, da gre za farmakološko metodo, ki je bila klinično preizkušena in vključuje pripomočke za hujšanje – rastlinske vlaknine, za katere je Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) odobrila zdravstveno trditev, da prispevajo k izgubi telesne teže. Prav tako je protokol hujšanja prehransko popoln, kar pomeni, da zadovoljuje energetske in prehranske potrebe telesa v skladu s predpisi EFSA.

Liposukcijska dieta

Gre za liposukcijsko dieto, katere avtor je znani nutricionist Giovanni K. Mandra, ki je zaslužen za popoln videz številnih zvezdnic, med drugim Kolinde Grabar KitarovićNede UkradenŽeljka Samardžića in številnih drugih.

image0 | Foto:

Liposukcijska dieta je učinkovita pri zmanjševanju nakopičene maščobe, saj deluje po principu "prisiliti telo, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami". Klinično je bila dokazana izguba 9,2 odstotka odvečne maščobe v samo 14 dneh.

Protokol hujšanja temelji na mediteranski prehrani in pripomočkih za hujšanje, da ne čutite lakote. Rastlinske vlaknine dobesedno napolnijo želodec, telo pa je oskrbljeno z vsem, kar potrebuje, tako da ni občutka lakote ali izgube energije. Prvi rezultati so vidni po 48 urah. Halid Bešlić je v samo desetih dneh izgubil devet kilogramov, v enem mesecu pa skupaj 18 kilogramov.

Kaj je liposukcijska "dieta"?

Za aktiviranje presnove maščob so odgovorne aminokisline in hranila, ki jih dobite z mediteransko prehrano in kratkim postom. Z dieto se zadovoljijo vse potrebe organizma, posebno vlogo pa imajo rastlinske vlaknine, ki vas napolnijo z "nabrekanjem" v želodcu in občutkom popolne sitosti.

Vsi ti pripomočki za hujšanje so združeni v edinstven in preprost protokol, ki ga lahko izvajate doma ob opravljanju vsakodnevnih opravil, saj med tretmajem, ki traja 14 dni, ne boste izgubljali energije za delo, prav tako ne boste živčni in šibki.

IMG_5570 | Foto:

Kako naj začnem tretma?

Zaradi preproste uporabe lahko začnete takoj. Vse, kar potrebujete, je klic na podjetje International Health v Ljubljani na številko 070 922 722, s katerim boste opravili posvetovalni razgovor.

Tretma ni namenjen nosečnicam, doječim materam, sladkornim bolnikom ali osebam z boleznijo ledvic, jeter ipd., tako da boste med razgovorom presodili, ali je to za vas varna metoda.

Strokovni svetovalci vas bodo seznanili z vsemi podrobnostmi programa in na vaš domači naslov poslali celoten protokol v slovenskem jeziku s pripomočki za hujšanje (aminokisline in rastlinske vlaknine), proizvedenimi v Nemčiji po najvišjih farmacevtskih standardih.

International Health vam bo na voljo ves mesec programa. Prva faza vključuje pripomočke za hujšanje v kombinaciji s sredozemsko dieto in v teh 14 dneh boste izgubili od sedem do deset odstotkov začetne telesne teže.

Več informacij najdete tudi na https://www.lipodiet.eu/slo/ ali na telefonski številki 070 922 722. 

 Naročnik oglasnega sporočila je INTERNATIONAL HEALTH, D. O. O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin