Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 6. 2022,
14.19

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

liposukcijska dieta maščobne obloge hujšanje dieta PR članek

Četrtek, 2. 6. 2022, 14.19

1 leto, 11 mesecev

Kako najhitreje shujšati? Lipodieta daje najboljši rezultat!

Oglasno sporočilo

Prihaja poletje in vsi bi radi shujšali čez noč. Takšno besedilo bi se nadaljevalo z besedami, da je to nemogoče, toda želimo vam predstaviti novo metodo hujšanja, ki je zaslovela po hitrih rezultatih – izguba od sedem do deset odstotkov začetne telesne teže v samo 14 dneh. Takoj vam tudi povemo, da gre za farmakološko metodo, ki je bila klinično preizkušena in vključuje pripomočke za hujšanje – rastlinske vlaknine, za katere je Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) odobrila zdravstveno trditev, da prispeva k izgubi telesne teže. Prav tako je protokol hujšanja prehransko popoln, kar pomeni, da zadovoljuje energetske in prehranske potrebe telesa v skladu s predpisi EFSA.

International.Health_image0 | Foto:

Liposukcijska dieta

Gre za liposukcijsko dieto, katere avtor je znani nutricionist Giovanni K. Mandra, ki je zaslužen za popoln videz številnih zvezdnic, med drugim Kolinde Grabar Kitarović, Nede Ukraden, Željka Samardžića in mnogo drugih.

Liposukcijska dieta je učinkovita pri zmanjševanju nakopičene maščobe, saj deluje po principu "prisiliti telo, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami". Klinično je bila dokazana izguba 9,2 odstotka odvečne maščobe v samo 14 dneh.

Protokol hujšanja temelji na mediteranski prehrani in pripomočkih za hujšanje, da ne čutite lakote. Rastlinske vlaknine dobesedno napolnijo želodec, telo pa je oskrbljeno z vsem, kar potrebuje, tako da ni občutka lakote ali izgube energije. Prvi rezultati so vidni po 48 urah. Halid Bešlić je v samo desetih dneh izgubil devet kilogramov, v enem mesecu pa skupaj 18 kilogramov.

International.Health_IMG_5570 | Foto:

Kaj je liposukcijska dieta?

Za aktiviranje presnove maščob so odgovorne aminokisline in hranila, ki jih dobite z mediteransko prehrano in kratkim postom. Z dieto se zadovolji vse potrebe organizma, posebno vlogo pa imajo rastlinske vlaknine, ki vas napolnijo z "nabrekanjem" v želodcu in občutkom popolne sitosti.

Vsi ti pripomočki za hujšanje so združeni v edinstven in preprost protokol, ki ga lahko izvajate doma ob opravljanju vsakodnevnih opravil, saj med tretmajem, ki traja 14 dni, ne boste izgubljali energije za delo, niti ne boste živčni in šibki.

Kako naj začnem tretma?

Zaradi enostavne uporabe lahko začnete takoj. Vse, kar potrebujete, je klic na podjetje International Health v Ljubljani na številko 070 922 722, kjer boste opravili posvetovalni razgovor.

Tretma ni namenjen nosečnicam, doječim materam, sladkornim bolnikom ali osebam z boleznijo ledvic, jeter ipd., tako da boste med razgovorom dobili oceno, ali je to za vas varna metoda.

Strokovni svetovalci vas bodo seznanili z vsemi podrobnostmi programa in na vaš domači naslov poslali celoten protokol v slovenskem jeziku s pripomočki za hujšanje (aminokisline in rastlinske vlaknine), proizvedenimi v Nemčiji po najvišjih farmacevtskih standardih.

International Health vam bo na voljo ves mesec, kolikor traja program. Prva faza vključuje pripomočke za hujšanje v kombinaciji s sredozemsko dieto in v teh 14 dneh izgubite od sedem do deset odstotkov začetne telesne teže.

Več informacij najdete tudi na https://www.lipodiet.eu/slo/ ali na telefonski številki 070 922 722. 

Naročnik oglasnega sporočila je INTERNATIONAL HEALTH, D. O. O. 

Ne spreglejte