Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 7. 2013,
12.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

dieta manekenke

Petek, 26. 7. 2013, 12.34

8 let

Jejte kot manekenke: brez diete, le organsko in uravnoteženo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
So stroge diete, dolgotrajni treningi in redni obiski pri plastičnem kirurgu del življenja slavnih manekenk? Ne, številne to zanikajo, potrebna sta le zdrav način življenja in zahvala materi naravi.

Preberite, kaj o zdravem načinu življenju pravijo najslavnejše manekenke ter kako ohranjajo vitko postavo in zdravje.

Natalija Vodjanova: "Edina dieta, ki sem jo imela, je bila na podlagi krvnih skupin. Držala sem se je pet let in bila z njo zelo zadovoljna. Manekenke, ki podpisujejo velike reklamne kampanje, morajo biti videti odlično in zdrave. A to se najprej odraža v siju oči, ki ga ne moreš ponarediti."

Stella Tennant: "Najboljša pot k zdravju in lepoti je preprosta in uravnotežena prehrana."

Irina Shayk: "Trudim se piti čim več vode, a ne preizkušam nobene diete. Ljudje mislijo, da manekenke nič ne jedo, a če bi me videli v restavraciji, bi spremenili mišljenje. Lahko pojem sladoled ali torto, a vse je v uravnoteženosti. Če sem pojedla preveč, to kompenziram v telovadnici."

Gisele Bündchen: "Si to, kar ješ. Ne bojim se dela na sebi, saj vem, da to prinaša rezultate. Zelo pomembno je svoje znanje prenesti na svoje otroke. Primer: ko moj sin je brokoli, je to zanj poslastica."

Doutzen Kroes: "Obožujem čas, ki ga preživem s svojo mamo, saj sem takrat najsrečnejša in najbolj zdrava. Ona me je naučila, kako se pravilno prehranjevati. Vsa zelenjava in sadje sta bila organska, saj sta rasla na njenem vrtu. Na žalost zaradi stalnih potovanj nisem veliko doma, ampak prosti čas preživim čas pri njej na svežem zraku."

Miranda Kerr: "Trudim se hraniti z organsko hrano in piti veliko vode. Moj cilj je, da bi bila čim dlje zdrava in aktivna, zato tudi veliko časa namenim športu."

Erin Heatherton: "Pravilna prehrana je najkrajša pot do kakovostnega življenja. Trudim se piti čim več vode in čim manj sladkih pijač ter dovolj spati."

Lily Cole: "Najbolje se počutim, ko iz hrane izločim pšenico, mlečne proizvode in sladkor. A včasih se tudi pregrešim."

Ne spreglejte