Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 6. 2018,
9.42

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

LL Grosist medicinski pripomočki PR članek

Sreda, 27. 6. 2018, 9.42

5 let, 10 mesecev

Izdelki, ki nam izboljšajo kakovost življenja in počutja

Oglasno sporočilo
LL Liva

LL VIVA je sodobna specializirana prodajalna z medicinskimi pripomočki, zdravili brez recepta ter drugimi izdelki za ohranjanje zdravja in dobrega počutja.

V ponudbi LL Vive so pripomočki za dom in za gibalno ovirane osebe, ortopedska obutev, opornice, diagnostični aparati, izdelki za oskrbo poškodb in ran, kozmetični izdelki in izdelki za osebno nego, otroški program, živila za posebne prehranske namene. Na voljo so tudi izdelki za odpravljanje oziroma lajšanje težav, povezanih z boleznimi sodobnega časa.

Strokovna svetovanja in merjenje mineralne kostne gostote

Sodelavci LL Vive zagotavljajo visoko raven storitev. Pomagajo pri izbiri izdelkov, svetujejo o njihovi pravilni in varni uporabi ter izvajajo meritve s svetovanjem:

- svetovanje pri težavah z venskim popuščanjem in pri težavah s prostato,
- svetovanje o negi kože in lasišča,
- svetovanje o uporabi opornic s prikazom njihovega nameščanja ter predstavitev uporabe drugih pripomočkov.

V LL Vivi se izvaja tudi presejalno merjenje mineralne kostne gostote z ultrazvokom in izračun tveganja za osteoporozni zlom z računalniškim modelom frax. Meritev opravljajo strokovnjaki iz Društva za osteoporozo. V času meritev vam bo na voljo tudi farmacevt Lekarne Ljubljana, ki bo opravljal svetovanje na podlagi izvedenih meritev.

Na meritev se lahko prijavite na naslednje načine: osebno v specializirani prodajalni LL Viva Prisojna, po telefonu: 01 230 61 53 ali prek elektronske pošte: llviva.prisojna@llgrosist.si.

Prodajni program

V LL Vivi je na voljo veliko različnih blagovnih skupin, izdelkov in blagovnih znamk. V ponudbi so tri ekskluzivne blagovne znamke: opornice Pavis, ortopedska obutev Hergos in Sabatini ter pripomočki za dom in mobilnost Aidapt. Poleg teh najdete na policah LL Vive izdelke za nego, za ohranjanje zdravja in za odpravljanje oziroma lajšanje različnih težav. Izdelki so namenjeni vsem starostnim skupinam.

Zdravila brez recepta

Na voljo so zdravila brez recepta z dovoljenjem za prodajo v specializiranih prodajalnah.

Prehranska dopolnila

Kot dodatek k prehrani najdete v LL Vivi velik nabor različnih prehranskih dopolnil priznanih blagovnih znamk.

Lekarna LL Viva LL Grosist | Foto:

Prehrana/sokovi

Kakovostna hrana je eden izmed najpomembnejših dejavnikov za zdravo življenje. V LL Vivi najdete ponudbo prehrane brez glutena, živila za posebne prehranske namene in hrano ekološke pridelave.

Čaji

Zeliščni in sadni čaji različnih priznanih proizvajalcev.

Samodiagnostika

Testi za domačo uporabo so odličen pripomoček, s katerim lahko sami spremljamo svoje zdravstveno stanje. So preprosti za uporabo, z zanesljivimi rezultati.

Program za športnike

Za podporo zdravemu življenjskemu slogu, ki vključuje tudi redno gibanje, smo izbrali odlične opornice, sredstva za regeneracijo po poškodbah in za pripravo na športno aktivnost ter pripomočke za krepitev mišic.

Osebna nega

Velik del prodajnega programa je namenjen skrbi za nego obraza, telesa in las ter negi in zaščiti ustne votline.

Lekarna LL Viva LL Grosist | Foto:

Kozmetika

Izdelki za vsakodnevno nego kože, za različne potrebe in tipe kože. Velik del ponudbe kozmetičnih izdelkov je namenjen ljudem z občutljivo kožo.

Otroški program

Posebej skrbno so izbrani izdelki za čiščenje in nego nežne, občutljive otroške kože, otroška prehrana, prehranska dopolnila za otroke in oblačila iz ekološkega bombaža. Del izdelkov je namenjen tudi nosečnicam in mladim mamicam.

Lekarna LL Viva LL Grosist | Foto:

Očesni program

Očesni program obsega izdelke za nego oči, bralna očala, raster očala in različne vrste tekočin za leče.

Nogavice

V LL Vivi je na voljo pester izbor nogavic: elastične, podporne in kompresijske nogavice.

Ortopedsko perilo

Ortopedski modrčki, zasnovani posebej za ženske po operaciji prsi ter kompresijske ženske/moške spodnje hlače pri težavah s kilo.

 

Opornice

Lekarna LL Viva LL Grosist | Foto:

Podjetje Pavis že več kot 45 let skrbi za kakovostno in aktivno življenje ljudi. Ponuja inovativne in učinkovite rešitve s širokim naborom ortopedskih proizvodov za preventivo in rehabilitacijo različnih predelov telesa – noge, roke, hrbet, vrat, trebuh… V zadnjih letih so se proizvodne tehnike zelo razvile, kar podjetju Pavis omogoča uporabo višjih standardov in tehnično naprednejših materialov vrhunske kakovosti. Plod raziskav, razvoja in lastne proizvodnje so prednosti opornic Pavis: razkošni bombaž, hipoalergene tkanine, ki so v stiku s kožo, funkcionalnost, učinkovitost in udobje. Dobro počutje bolnikov in najvišja kakovost njihovih življenj sta cilja, h katerima stremijo v podjetju Pavis.

Razkošni bombaž, funkcionalnost, učinkovitost in udobje.

Ortopedska obutev

Lekarna LL Viva LL Grosist | Foto:

Čevlji blagovnih znamk Hergos in Sabatini, ki že več kot stoletje skrbijo za udobje nog, so od zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Izstopajo po kakovosti ter uporabi tehnično naprednih materialov in so namenjeni predvsem tistim, ki imajo težave z deformacijo stopal. Lastna proizvodnja, razvoj, preverjanje kakovosti, uporaba naravnih in tehnično naprednih materialov, ročna izdelava, sodobne oblike čevljev ter sodelovanje s specializiranimi inštituti za oceno tehničnih lastnosti obutve - vse to so prednosti čevljev Hergos in Sabatini.

Vsi izdelki so certificirani ter skladni z direktivama 93/42/EGS in 2007/47/ES.

Na voljo so štiri linije čevljev, primerne pri različnih težavah s stopali.

Hallux Valgus

Obutev iz linje Hallux Valgus je namenjena vsem, ki trpijo zaradi deformacije nožnega palca. Uporaba naravnih in tehnično naprednih materialov, ročna izdelava.

Čevlji za rehabilitacijo Reha

Mehak in pralen material, elastičen sprednji del - idealna obutev za nežna in občutljiva stopala.

Delovni natikači iz linije Professional

Čevlji, namenjeni predvsem ljudem, katerih delo je pretežno stoječe (npr. v bolnišnicah, trgovinah…).

Modna linija čevljev

Linija Shopping ponuja široko paleto udobne in lahke obutve. Izdelana za vsak trenutek dinamičnega dneva, zagotavlja udobje in dobro počutje.

Pripomočki za dom in mobilnost

Lekarna LL Viva LL Grosist | Foto:

Pripomočki Aidapt so namenjeni predvsem starejšim in gibalno oviranim osebam. To so izdelki, ki izboljšajo kakovost življenja in počutje, na primer merilniki, diagnostični aparati, pripomočki za hojo (bergle, palice, hojice), opornice, preventivne in terapevtske nogavice, pripomočki za vsak dan, sanitarni pripomočki, inkontinenčni program, razkužila, antialergijske prevleke, pripomočki za krepitev mišic in drugi izdelki.

LL VIVA Prisojna

Prisojna ulica 7, Ljubljana
Od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure
sobota, nedelja in prazniki zaprto
01 230 61 53
llviva.prisojna@llgrosist.si
www.llviva.si

Naročnik oglasnega sporočila je LL Grosist.

Ne spreglejte