SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
Kako ji je v 5 mesecih uspelo shujšati 102 kg?

Ali ta shujševalni tretma deluje na vseh? Izkazalo se je, da je tako!

Oglasno sporočilo

Gospa Jasmina do nedavnega ni mogla hoditi. Imela je 173 kg! Otroci so jo klicali "slon". Pa vendar se je vse v kratkem spremenilo. To je priložnost vseh ljudi s čezmerno telesno težo!

Benefit

Gospa Jasmina, videti ste odlično. Težko verjamem, da ste pred 5 meseci imeli kar 100 kg več!

Vendar je res! Bila sem ogromna, zdaj pa imam vitko postavo. Včasih, ko se pogledam v ogledalo, se ne prepoznam in mislim: "Kdo je ta lepa ženska"

To mora biti prijeten občutek.

Občutek je fantastičen. Predvsem sem si vrnila zdravje. Spet hodim svobodno in živim, kot želim. Prej sem bil ujeta pod svojo maščobo. Tragedija.

Srečevali ste se tudi z neprijetnimi reakcijami ljudi.

- Res je. Otroci so me klicali "slon", njihove mame pa niso niti reagirale. Mož me je zapustil in se stalno norčeval iz mojega telesa. Ljudje so lahko zelo okrutni do debelih.

Na srečo ste se tega rešili.

- To je vse zaradi te odlične metode. Ona prodre do nečesa, kar se imenuje "maščobni fosil". To nam ne pusti shujšati. Ta tretma pa ga preprosto razbije na male koščke in pospeši proces hujšanja. Pomembno je, da se teža ne vrne in ni jo-jo učinka.

Je ta metoda za vsakogar?

Seveda! Če si samo želite shujšati, bi vas to moralo zanimati. Preprosto lahko spremeniš svoje življenje in to skoraj zastonj! Še toliko bolj, ker se zaradi poletja lahko dobi doplačilo.

Benefit

Shujšajte celo 100 kg in si zagotovite doplačilo >>>>


Naročnik oglasne vsebine je Descend Global Ltd.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin