Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 10. 2015,
9.46

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

dieta

Četrtek, 8. 10. 2015, 9.46

6 let, 6 mesecev

30 dni sem uporabljal izdelek Garcinio Cambogio, zdaj pa poglejte, kaj se mi je zgodilo!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
S pomočjo hidroksi citronske kisline sem se rešil odvečnih kilogramov brez diete in vadbe.

Ime mi je Kristijan Gaber. Star sem 28 let. Poročen sem in živim v Mariboru. Z Vami želim deliti osebno izkušnjo o uporabi izdelka za hujšanje.

Po končani fakulteti sem se končno zaposlil in se začel hitro rediti. Zaradi življenjskih sprememb, v katerih sem se znašel, nisem imel časa za telovadbo. Hiter način življenja, nadure, hitra prehrana in stres so naredili svoje.

Posledice:

Maščobne obloge so se kopičile, in sicer najprej na trebuhu, nato pa po vsem telesu. Nekega jutra sem se zbudil s 86 kilogrami. Hitro je moj odnos z ženo postajal hladnejši, še najbolj je trpelo najino romantično razmerje. Nisem bil v formi, ženi se nisem mogel posvetiti, kot si zasluži, nehala sva hoditi ven, saj mi je vse predstavljalo fizični napor. Ves dan bi lahko sedel v sobi in gledal filme. Izgubil sem voljo, najbolj pa je trpel odnos v spalnici.

Najpomembnejša je volja.

V nekem trenutku, ko sem moral zadihan poiskati klop na poti do trgovine v naselju, sem pomislim, da mora obstajati kakšen način za odpravo težav. Žena mi je pomagala pri iskanju rešitve. Na spletu sva izvedela za neverjetne preobrazbe hollywoodskih zvezd, ki so dosegle zavidljivo postavo za potrebe snemanja filmov.

Brezplačna dostava za bralce portala siol.net je TU.

Pohitite in prihranite 200 evrov, količine so omejene!

Številni so mi ponujali različne izdelke, toda SAMA sva se odločila poiskati najboljšega.

Uporno sva iskala, dokler nisva naletela na izdelek Garcinio Cambogio. Najprej sva pomislila, da gre za še en izdelek v morju tistih, ki obljubljajo gradove v oblakih, a pravzaprav ne delujejo. Toda videl sem, da ne gre za drag izdelek, in pomislil, kaj lahko izgubim.

In izgubil sem – kilograme! Izgubil sem neverjetnih 16 kilogramov! Nisem bil več tako lačen, kar me je spodbudilo, da jem bolj zdravo. Dve tableti na dan ob kozarcu vode in lahkoten sprehod. Na srečo nisem porabil denarja za druge izdelke za hujšanje, saj sva takoj našla tistega pravega. Ne želim več tvegati, steklenička PGC500 COMPLEX je vedno na mojem hladilniku.

Kako je deloval PGC500 COMPLEX?

Jemal sem dve tableti na dan pred obrokom. Takoj sem opazil, da sem manj lačen, kar je bil občutek, ki me je do takrat vedno preganjal. Po tednu dni sem začel večerno rekreacijo, saj nisem bil več toliko utrujen. Vse to me je spodbudilo, da sem se bolj zdravo prehranjeval. Razliko sem najprej opazil na obrazu, hitro pa so tudi drugi začeli opažati spremembe mojega videza. Oblačila sem moral podariti.

Brezplačna dostava za bralce portala siol.net je TU.

Pohitite in prihranite 20 evrov, količine so omejene!

Kako se počutim?

Imam veliko več energije in elana. Zjutraj se z veseljem prebudim. Nisem ves čas zaspan in napihnjen, najpomembnejše pa je to, da za gledanje filmov nimam več časa, saj spalnica zdaj ni več namenjena samo spanju.

Ne spreglejte