Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 6. 2023,
8.06

Osveženo pred

2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

napoved prihodnosti vedeževanje PR članek

Sreda, 21. 6. 2023, 8.06

2 meseca

Razkrivamo: kako so se leta pozneje uresničile napovedi vedeževalke

Oglasno sporočilo
PR05 - Razkrivamo Kako so se leta pozneje uresničile napovedi | Foto Dreamstime

Foto: Dreamstime

Ko je govora o vedeževanju, so ljudje razdeljeni v tri različne tabore. Tiste, ki zaupajo nasvetom strokovnjakov, ki jim je duhovnost najpomembnejša za njihovo dobro počutje in jim je zdravje njihove duše enako pomembno kot redni obiski pri osebnem zdravniku. Nato imamo tiste, ki ostajajo nevtralni, neopredeljeni. Ljudje v tej skupini niso povsem prepričani, ali verjamejo vedeževalcem, ampak so pripravljeni poskusiti. Nazadnje pa imamo še cinike, tiste, ki absolutno, z vsem srcem zavračajo možnost, da lahko izjemna peščica ljudi napoveduje prihodnost, in pomilujejo tiste, ki mislijo, da lahko.

Na članek ste verjetno kliknili, ker se uvrščate v eno od prvih dveh skupin. Tudi če ste skeptični, obstaja drobec, majhen del vas, ki ga veseli možnost, da so vedeževalci legitimni, da lahko pomagajo in napovedo prihodnost.  

Zbrali smo zgodbe žensk, zvestih uporabnic, ki že leta zaupajo in so hvaležne našim vedeževalkam. Vprašali smo jih, ali so se in kako so se uresničile napovedi vedeževalk za njihova življenja. Preverite, zagotovo lahko pomagajo tudi vam!

Napoved paničnega napada – Milena, 55 let: Vsakih nekaj mesecev pokličem svojo vedeževalko, samo da vidim, kakšno je moje stanje, kako je videti moja prihodnost, da ne živim v nenehnem strahu. Zame ni samo vedeževalka, je moja zaupnica, prijateljica in opora. Z njo imam posebno izkušnjo, ki mi je za vedno ostala v spominu. Pred približno desetimi leti sem se bolj za šalo kot zares po prepričevanju prijateljice odločila, da pokličem vedeževalko. Še preden sem lahko zastavila svoja vprašanja, je takoj, ko je odprla karte zame, rekla: "Vas pa nekaj močno boli." Mimogrede sem nejeverno navrgla: "Ne vem, nič se nisem poškodovala, nisem nikjer padla." V svojem stilu mi je odgovorila: "Pa vas, bodite previdni!" Po tem dnevu res nisem več razmišljala o tem. Pravzaprav so se mi njene pripombe odvrtele v mislih šele približno šest mesecev kasneje, ko sem morala v bolnišnico. Od vsega stresa, tesnobe in anksioznosti sem doživela hud napad panike. Več kot ena od petih oseb v svojem življenju doživi enega ali več napadov panike in vedno bom verjela, da je vedela, začutila, kaj se mi bo zgodilo.


Napoved nosečnosti – Vesna, 24 let: Sem nekje na sredini, kar zadeva vedeževanje, toda mama mojega fanta z vsem srcem prisega na svojo vedeževalko. Brez obsojanja, je zelo duhovna, velikodušna ženska, ki jo te stvari pomirjajo. Ko sem začela hoditi z njenim sinom, jo je takoj poklicala in omenila, da ima njen prvorojenec novo dekle in da vse skupaj deluje precej resno. "Vaš sin in njegovo novo dekle bosta v dveh letih imela otroka," ji je napovedala. Ni treba posebej poudarjati, da je mama mojega fanta prišla domov in naju oba spraševala, katero kontracepcijo uporabljava. Čista groza! Seveda sva ji zagotavljala, da sva še čisto premlada za to. Letos mineva tri leta, odkar sva se spoznala, in najino življenje je pred nekaj meseci res obogatila hčerka Nina, za katero ne bi mogla biti bolj hvaležna. Zelo sem vesela, da se vedeževalka glede tega ni motila, in zdaj se tudi sama večkrat obrnem k njej po pomoč.

Napoved o vselitvi – Katja, 30 let: Vedeževalka mi je povsem točno povedala, kdaj se bom preselila k fantu. Vprašala me je, ali živim blizu pisarne, kjer delam, in pojasnila sem ji, da ne. Moj fant živi v bližini in sem večkrat pri njem, ker je bolj priročno. Nato mi je rekla: "Kmalu te bo prosil, da se preseliš." Teden dni kasneje sem od njega res dobila povabilo! Nisem mogla verjeti, kako hitro se je njena napoved uresničila, in še danes sem presenečena, ko se spomnim na ta dogodek.

Napoved sorodne duše in poroke – Mojca, 41 let: Popolnoma zaupam vedeževalkam. Ena glavnih stvari, ki jih je "videla" moja vedeževalka med najinimi pogovori pred leti, je bil moj fant, zdaj tudi moj mož. Točno ga je opisala, njegove zunanjost, značaj, podrobnosti o najbolj prepoznavnih lastnostih, detajle o prvem srečanju. Predložila mi je vse mogoče posebnosti, malenkosti, tudi o tem, da bom z njim našla srečno življenje. Res neverjetno! Če se mi to ne bi zgodilo, ne vem, ali bi lahko verjela! Čez dva meseca sem ga spoznala še v resnici in še danes sva tesno povezana in trdno verjamem, da je res moja prava sorodna duša!

Preizkusite ZDAJ! Bralci Siola prejmejo prvih 5 minut vedeževanja BREZPLAČNO. Izkoristite jih že danes!

Brezplacnih_5_minut | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je ZEN21, D. O. O.

Ne spreglejte