Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 2. 2016,
13.31

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Siol.net

Foto: Thinkstock. YouTube

Natisni članek

advertorial Ustvarimo boljši svet valentinovo naredi sam Lidl Slovenija

Petek, 5. 2. 2016, 13.31

2 meseca, 1 teden

Vas plišasti medvedki, šopki in bombonjere že dolgočasijo?

Siol.net

Foto: Thinkstock. YouTube

Letos valentinovo organizirajte po svoje in mu vdahnite bolj osebno noto. Tokrat ljubljeno osebo presenetite drugače: darilo izdelajte kar sami!

Romantično, iskreno in iz srca

Saj ne, da ljubimo samo na valentinovo, pa vendar – zakaj ne bi tega dne izkoristili, da to povemo na nekoliko drugačen in bolj poseben način. Zato zavihajte rokave in darilo izdelajte kar sami!

Valentinova pokovka za filmski večer

Klik za video. | Foto: Klik za video.

Če sta ljubitelja filmov, svoji izbranki ali izbrancu pripravite filmski večer. Da bo res videti kot pravi valentinov zmenek, pripravite pokovko, ki bo že od daleč sporočala, da gre za večer s pridihom romantike.

Da vama še vse leto ne bo zmanjkalo idej za zmenke

Klik za video. | Foto: Klik za video.

Se vama kdaj zgodi, da bi nekaj skupaj počela, pa preprosto nimata ideje? Zapišite vse ideje na sladoledne lučke, jih shranite v ličen lonček in naslednjič ne bo več zadrege!

Ljubezenske loterijske srečke

Klik za video. | Foto: Klik za video.

Tudi če smo zaljubljeni, ni nujno, da je vedno vse po naše. Včasih je ljubezen kot loterija! Imate predlog, kako razvajati ljubljeno osebo? Seveda, ampak le, če bo srečka odgovorila z "Da!".

Zajtrk za zaljubljene

Klik za video. | Foto: Klik za video.

Letos bo valentinovo na nedeljo – saj veste, kaj to pomeni, kajne? Pomeni, da bomo lahko spali toliko dolgo, kot bomo želeli. Za tem pa lahko sledi dolg in romantičen zajtrk. Palačinke, pica ali toast?

Razlogi, zakaj te ljubim, v kozarčku

Klik za video. | Foto: Klik za video.

Zagotovo imate nešteto razlogov, zakaj jo/ga ljubite. A kdaj ste to povedali nazadnje? Vse njene oziroma njegove vam ljube lastnosti zapišite na majhne lističe, jih ovijte s pentljo in postavite v ličen kozarček.

CD z vajinimi pesmimi

Uživajta ob vajini glasbi! | Foto: Uživajta ob vajini glasbi!

Zagotovo imata veliko pesmi, ki vaju spominjajo na posebne skupne trenutke. Zberite jih na CD-ju, na ovitek pa za piko na i prilepite vajino skupno fotografijo.

 

Podpornik rubrike Ustvarimo boljši svet je podjetje Lidl Slovenija.

Ne spreglejte