Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 1. 2015,
11.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Siol.net

Foto: Lidl Slovenija

Natisni članek

Ustvarimo boljši svet Matej Markovič dobrodelnost advertorial

Ponedeljek, 19. 1. 2015, 11.00

2 meseca, 2 tedna

Srce Sloveniji dobiva nove razsežnosti

Siol.net

Foto: Lidl Slovenija

V velikem nagradnem natečaju Najlepši trenutki, pri katerem ste glasovali za najlepšo fotografijo bralcev in za najboljše dobrodelno društvo, je največ glasov prejelo društvo Vztrajaj - Never give up.

Nagradni natečaj Najlepši trenutki 2014, ki je potekal na Planet Siol.net, je združil glasovanje za najboljšo fotografijo naših bralcev in glasovanje za eno od petih dobrodelnih društev (Društvo Never give up, Zavod Vista, Sladki nasmehi, PGD Begunje in Mačjelovka), ki smo jih v preteklem letu predstavili v rubriki Junaki za jutri. Podpornik rubrike podjetje Lidl Slovenija je društvu, ki je v natečaju Najlepši trenutki 2014 zbralo največ glasov, namenilo donacijo – vrednostni bon za 300 evrov.

V nagradnem natečaju ste tako oddali kar 56.296 glasov. Največ glasov, kar 28.550, je zbralo društvo Vztrajaj – Never give up, ki ga vodi Matej Markovič, najbolj prepoznaven obraz akcije Srce Sloveniji, s katero smo lansko poletje zbirali sredstva za nakup šolskih potrebščin.

Društvu Vztrajaj – Never give up, ki je z vašo pomočjo zbralo največ glasov, je podjetje Lidl Slovenija podarilo vrednostne bone za 300 evrov, preostalim štirim junakom za jutri pa vrednostne bone za 100 evrov.

Vaši glasovi spodbuda za nadaljevanje

Matej Markovič pred začetkom akcije Srce Sloveniji avgusta lani. | Foto: Matej Markovič pred začetkom akcije Srce Sloveniji avgusta lani.

"Odločili smo se, da bomo šli leto spet v akcijo," je ob podelitvi vrednostnega bona za 300 evrov povedal Matej Markovič, glavni motor akcije Srce Sloveniji, 39-letni profesor športne vzgoje, zaposlen v Slovenski vojski, sicer pa bolj znan kot organizator številnih dobrodelnih projektov.

Avgusta lani je za promocijo akcije Srce Sloveniji v 78 urah brez pravega spanca in počitka izvedel neverjetni triatlonski podvig: 20 kilometrov plavanja, 650 kilometrov kolesarjenja in 210 kilometrov teka.

Med akcijo Srce Sloveniji so zbrali 20 tisoč evrov, s katerimi so pri društvu Never give up s šolskimi potrebščinami opremili 850 otrok.

Pripravite se na 17. avgusta

 | Foto:

Srce Sloveniji je bil ogromen vzdržljivostni zalogaj, ki ga bodo letos poskušali prekositi oziroma nadgraditi.

Akcija Srce Sloveniji 2 se bo začela v ponedeljek, 17. avgusta.

Podrobnosti o poteku akcije še niso znane, verjamemo pa lahko, da bo društvo Vztrajaj – Never give up Slovenijo spet spravilo na noge.

 

Podpornik rubrike Ustvarimo boljši svet je podjetje Lidl Slovenija.

Ne spreglejte