SiolNET. Trendi Ustvarimo boljši svet
Siol.net

Foto: Thinkstock

Video: YouTube

  • Messenger
  • Messenger

Izberite svojo božično avanturo

Siol.net

Foto: Thinkstock

Video: YouTube

Pričarajte si čarobni adventni čas z izdelavo preprostega, a prelepega božičnega venčka, ki bo prihodnje štiri tedne krasil vrata vašega doma. Naredite si venček iz odpadnega materiala.

Božič je že v zraku, saj se je začel čarobni adventni čas, ko si radi vzamemo nekaj časa tudi za izdelovanje okraskov in darilc. Ustvarite si praznično vzdušje z adventnim venčkom, ki ga lahko obesite na vhodna vrata in tako svojim domačim in obiskovalcem pričarate praznično dobrodošlico. Za izdelavo venčka potrebujete nekaj odpadnega materiala, malo spretnosti in kakšnega nadobudnega pomočnika, ki vam bo pomagal pri ustvarjanju božičnega okrasja.

Ponujamo vam nekaj posnetkov, kako sami doma lahko naredite svoj venček. Izberite si svojo ustvarjalno avanturo ali pa samo uživajte ob idejah. Presenečeni boste, koliko preprostih načinov obstaja, da iz skromnega kroga naredite praznično in zabavno dekoracijo, ki en mesec krasi vhod vašega doma.

Za venčke, ki jih boste naredili po naših predlogih, potrebujete pisane revije, papirnate tulce, ogromno filtrov za kavo ali velike papirnate modelčke za mafine, lesene ščipalke za perilo, različen pisan papir oziroma papirnate trakove ter venčke iz stiropora ali pene.

Venček iz filtrov za kavo:

Venček iz ščipalk za perilo:

Venček iz pisanih papirnatih trakov:

 

Podpornik rubrike Ustvarimo boljši svet je podjetje Lidl Slovenija.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin