SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Novi fantazijski seriji za fantastično poletje #video

0,05

termometer

Novi fantazijski seriji za fantastično poletje

V videoteko Pickbox NOW sta prispeli novi domišljijski ZF-seriji, ki ustrezata vsem kriterijem odličnega poletnega razvedrila. Prvo, Vstajenje (Resurrection), je produciral Brad Pitt, drugo, Šepet (The Whispers), pa Steven Spielberg.

Julij na HBO Trendi Julij na HBO: vrnitev Dekline zgodbe in Russel Crowe kot ustanovitelj programa Fox News
Skrivnostna vrnitev umrlih

Napeta in skrivnostna ameriška ZF-serija Vstajenje temelji na romanu The Returned pisatelja Jasona Motta in pripoveduje o mrtvih ljudeh, ki se vrnejo med žive.

Novi fantazijski seriji za fantastično poletje V seriji spremljamo prebivalce mesteca Arcadia v zvezni državi Misuri. Življenje se jim spremeni, ko njihovi ljubljeni vstanejo od mrtvih, ne da bi se postarali. Med povratniki je Jacob Langston (Landon Gimenez), osemletni deček, ki se je utopil leta 1982.

Jacobova nenadna vrnitev spodbudi njegovega strica, šerifa Freda Langstona (Matt Craven), in njegovo hčerko dr. Maggie (Devin Kelley), da se poglobita v to skrivnost. Šerifova žena in Maggiejina mama se je med poskusom reševanja dečka namreč utopila.

Caleb Richards (Sam Hazeldine), oče Maggiejine najboljše prijateljice Elaine Richards (Samaire Armstrong), je drugi umrli, ki se vrne. Opozori jih, da mu bodo sledili številni drugi.


Napovednik serije Vstajenje:

TV-priporočila: Filmi Toma Cruisa Trendi Misija: Filmi Toma Cruisa
Namišljeni prijatelj iz nočne more

Ameriška ZF-serija Šepet producenta Stevena Spielberga temelji na kratki ZF-zgodbi Zero Hour (Ničta ura) pisatelja Raya Bradburyja.

Novi fantazijski seriji za fantastično poletje Zgodba se vrti okrog otrok, ki se jim zgodi vrsta nesreč, povezuje pa jih to, da komunicirajo z istim nevidnim in na videz namišljenim prijateljem, poimenovanim Drill. Otroci se namreč skrivaj igrajo Drillove "igre" v zameno za nagrade, ki jim jih je ta obljubil.

Claire Bennigan (Lily Rabe), posebna agentka FBI in strokovnjakinja za otroke, preiskuje in najde povezavo ne le z različnimi primeri otrok, med katerimi je tudi njen sin, temveč tudi z izginotjem svojega moža (Milo Ventimiglia).


Napovednik serije Šepet:

Premieri velikih TV-poslastic za ljubitelje grozljivk Trendi Premieri velikih TV-poslastic za ljubitelje grozljivk

Kako gledati Pickbox NOW?

Vsebine videoteke Pickbox NOW so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Poletni oddih v videoteki DKino Trendi Preživite vroče poletje ob dobrih filmih

Novi fantazijski seriji za fantastično poletje

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin