Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 8. 2020,
15.31

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

zgodovina dramska serija TV-serija Epic Drama TV Telekoma Slovenije

Ponedeljek, 17. 8. 2020, 15.31

3 leta, 8 mesecev

Avgust na Epic Drama

Finska kot vroče žarišče hladne vojne

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Avgust na Epic Drama | Izvrstna serija Senčne črte (Nyrkki/Shadow Lines) je umeščena na višek hladne vojne in spremlja napore finske tajne službe, da bi ohranila to majhno nordijsko državo neodvisno. | Foto About Premium Content

Izvrstna serija Senčne črte (Nyrkki/Shadow Lines) je umeščena na višek hladne vojne in spremlja napore finske tajne službe, da bi ohranila to majhno nordijsko državo neodvisno.

Foto: About Premium Content

Na TV-programu Epic Drama domujejo najboljše in najbolj epske zgodovinske dramske serije. Preverite, katere vrhunske vsebine bomo na njem lahko spremljali avgusta.

TV-priporočila: predstavnice rasnih in etničnih manjšin
Trendi Od Malale do Kamale – predstavnice rasnih in etničnih manjšin na malih zaslonih
Murdochove skrivnosti

Premierno vsak delavnik od ponedeljka, 3. avgusta, ob 20.15. │ Sezona: 9. │ Št. epizod: 18 x 60 min. │ Foto: ITV Global

 | Foto: Premierno vsak delavnik od ponedeljka, 3. avgusta, ob 20.15. │ Sezona: 9. │ Št. epizod: 18 x 60 min. │ Foto: ITV Global

V deveti sezoni serije se nam bo v vlogi slovitega pisatelja Marka Twaina predstavil sloviti William Shatner. Še ena omembe vredna pridobitev v tej sezoni je Mouna Traoré v vlogi Rebecce James – mlade in ambiciozne ženske, ki se pridruži dr. Ogdenovi v mestni mrtvašnici.

Avgust na Epic Drama | Foto: Od notranjosti strogo varovanega zapora do zgornje zemljine atmosfere – deveta sezona serije Murdochove skrivnosti raziskuje nove svetove in skrivnostne primere.

Leta 1903 se detektiv Murdoch in njegova ekipa še naprej opotekajo zaradi aretacije narednika Georgea Crabtreeja, nato pa šokantna smrt prinese velike spremembe v postajo št. 4.

Murdoch in njegovi kolegi kljub temu še naprej rešujejo nerešljive primere, vse od nemogočega bančnega ropa do groženj po uničenju Kanade. Vsakega primera se lotijo z razumom, modrostjo in inovativnostjo.

Avgust na Viasat Nature
Trendi Akcijski junaki za ljubitelje narave
Senčne črte

Premierno vsak večer od četrtka, 27. avgusta, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: About Premium Content

 | Foto: Premierno vsak večer od četrtka, 27. avgusta, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: About Premium Content

Ta obetajoča serija je pustila velik pečat na finski TV-sceni, saj je bila nominirana za dve nagradi Kultainen Venla. Nominacije za finske različice emmyja se je razveselil režijski dvojec v sestavi Antti-Jussi Annile in Alli Haapasalo, pa tudi glavna igralka serije Emmi Parviainen.

Avgust na Epic Drama | Foto: V 50. letih prejšnjega stoletja žarišče hladne vojne ne predstavljata niti Washington niti Moskva, temveč Helsinki, kjer se KGB in CIA borita za nadzor nad Finsko – majhno nordijsko državo, ujeto med vzhodnimi in zahodnimi silami.

Ko se razmere med svetovnimi velesilami zaostrijo, si enota finske tajne službe Fist prizadeva ohraniti svojo domovino neodvisno. Nova članica enote se spopada s svojo preteklostjo in finske predsedniške volitve se nezadržno bližajo, medtem pa njihove osebne in poklicne usode visijo na nitki.

V teh zaostrenih okoliščinah se enota Fist kmalu znajde v vlogi varuha prihodnosti Finske ...


Napovednik TV-serije Senčne črte:

Avgust 2020 na HBO
Trendi Pošasten rasizem in sila Vojne zvezd

Program Epic Drama je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 251, program Epic Drama HD pa na programskem mestu 252.*

Prvi je vključen v programski opciji STANDARD in MEGA HD, drugi v programsko opcijo MEGA HD, oba programa pa omogočata funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Epic Drama.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte