Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 3. 2013,
7.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

top 10

Ponedeljek, 4. 3. 2013, 7.44

8 let

Top 10 škandaloznih zvezdniških ljubezenskih trikotnikov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ni redkost, da se navadni smrtniki ujamejo v ljubezenski trikotnik, v skušnjavi pa se pogosto znajdejo tudi zvezdniki. In v čem se njihovi grehi razlikujejo?

Zvezdniški škandali večinoma dvignejo precej več prahu, saj se njihovo umazano perilo pere bolj v javnosti, stvari pa lahko postanejo zelo grde. Poglejmo si nekaj najodmevnejših ljubezenskih trikotnikov, v katere so se zapletli svetovni znani obrazi – nekateri med njimi celo večkrat!

Princesa Diana, Camilla Parker Bowles in Princ Charles Pravzaprav ne gre ravno za hollywoodske obraze, zagotovo pa gre za enega odmevnejših ljubezenskih škandalov. Princ Charles se je po želji svoje družine poročil s princeso ljudskih src Diano, vendar njegova ljubezen do Camille Parker Bowles ni nikoli ugasnila. Z Diano sta se ločila leta 1996, ljubezenska zgodba Charlesa in Camille pa traja še po tragični smrti Lady Di.

Soon Yi Previn, Woody Allen in Mia Farrow Woody in Mia nista bila poročena, skupaj pa sta posvojila dva otroka. Mia je imela pred tem že dva otroka, enega biološkega in enega posvojenega (Soon Yi). Zveza Woodyja Allena in njegove muze Mie Farrow je razpadla v osemdesetih letih, potem ko je Mia v njegovem stanovanju našla gole fotografije njene posvojenke Soon Yi. S posvojeno hčerko svoje nekdanje se je Woody nato poročil, skupaj pa imata tudi otroka.

Billy Bob Thornton, Angelina Jolie in Laura Dern Brad Pitt ni bil prvi moški, ki ga je Angelina Jolie speljala iz tujega objema. Angie je sicer še pred aferama izjavila, da "nikoli ne bi mogla biti intimna s poročenim moškim", saj je njen oče varal njeno mamo … Billy Bob je bil z Lauro Dern v zvezi tri leta, načrtovala naj bi poroko, sicer pa sta že živela skupaj. "Medtem ko sem šla zaradi snemanja filma iz mesta, se je moj fant poročil in nikoli več ga nisem videla," je zadevo komentirala Laura. Billy Bob in Angelina sta bila poročena manj kot tri leta. Angelina si je na levo ramo celo dala tetovirati njegovo ime – tetovažo je po ločitvi odstranila.

Jennifer Aniston, Angelina Jolie in Brad Pitt Brad in Angelina sta se spoznala na snemanju filma Gospod in gospa Smith, igralec pa je kmalu zatem že vložil zahtevek za ločitev od svoje takratne žene Jennifer Aniston. Angelina je v nekem intervjuju izjavila, da je snemanje omenjenega filma čas, ko so se starši njenih otrok zaljubili. Angelina in Brad danes veljata za enega najslavnejših hollywoodskih parov, sicer nista poročena, imata pa šest otrok, tri biološke in tri posvojene.

Elizabeth Taylor, Debbie Reynolds in Eddie Fisher Elizabeth Taylor je pred oltar stopila kar osemkrat. Njen četrti mož je bil Eddie Fisher, ki ga je speljala Debbie Reynolds. Debbie in Eddie sta bila pravzaprav najboljša prijatelja Elizabeth in njenega tretjega moža Mika Todda, ki je umrl v letalski nesreči. Mimogrede, na prav tem letalu bi morala biti tudi Elizabeth, vendar jo je Todd prepričal, da zaradi prehlada raje ostane doma. Po njegovi smrti sta se Elizabeth in njegov najboljši prijatelj zaljubila, ta pa je zapustil Debbie. Ta jima je odločitev oprostila in ostali so dobri prijatelji. Z Elizabeth sta leta 2001 celo skupaj posneli film.

Eddie Fisher, Elizabeth Taylor in Richard Burton Ljubezenski trikotnik z Elizabeth Taylor v glavni vlogi se je razvil na snemanju filma Kleopatra, ko je Liz začela afero s soigralcem Richardom Burtonom, medtem ko je bila še vedno poročena s pevcem Eddiejem Fisherjem. Tudi Burton je bil poročen – z igralko Sybil Williams, od katere se je ločil, z Elizabeth pa sta se poročila kar dvakrat.

Robert Pattinson, Kristen Stewart in Rupert Sanders Afero, ki je lani polnila rumene naslovnice, je zanetila mlada igralka Kristen Stewart, ki so jo ujeli v objemu poročenega režiserja Ruperta Sandersa. Kristen je sicer v zvezi s soigralcem iz sage Somrak Robertom Pattinsonom, ki je igralki po krajšem premoru nezvestobo tudi odpustil, prešuštniški Sanders pa je zaradi afere pred kratkim moral podpisati ločitvene papirje.

Vera Steinberg, Julia Roberts in Danny Moder Julia in Danny sta se spoznala na snemanju filma The Mexican, kjer je igralka sklenila, da je "rojena za to, da bo njegova žena". Na njeno nesrečo pa je Moder že imel ženo. Ko Vera ni podpisala ločitvenih papirjev tako hitro, kot je to Julija želela, jo je spodbudila kar z napisom na majici. Robertova in Moder sta se poročila leta 2002 in imata tri otroke.

Meg Ryan, Dennis Quaid in Russell Crowe Meg Ryan in Dennis Quaid sta bila poročena devet let, ko se je hollywoodska ljubljenka na snemanju filma zaljubila v soigralca Russella Crowa. Nedolgo zatem sta se zakonca ločila, njena afera z Russellom pa tudi ni trajala prav dolgo.

Billy Crudup, Mary Louise Parker in Claire Danes Tudi tokrat se je prepovedana ljubezen vžgala na snemanju filma. Billy Crudup je bil z Mary Louise v zvezi kar sedem let, pričakovala pa sta prvega otroka, ko je ta na snemanju filma Stage Beauty spoznal Claire Danes. Pravzaprav sploh ni šlo za trikotnik, saj je bila tudi Claire v zvezi z dolgoletnim partnerjem Benom Leejem. Igralka naj bi pozneje varala tudi Crudupa – s svojim bodočim možem Hughom Dancyjem.

Ne spreglejte