Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 2. 2023,
13.08

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,27

1

Natisni članek

nesreča nesreča Mama Dwayne 'The Rock' Johnson Dwayne Johnson

Petek, 3. 2. 2023, 13.08

1 leto, 2 meseca

Zvezdnikova mama udeležena v prometni nesreči: Angeli usmiljenja so bdeli nad njo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,27

1

Dwayne Johnson The Rock | Dwayne "The Rock" Johnson je dejal, da je njegova mama preživela na načine, zaradi katerih verjame, da so angeli in čudeži resnični. | Foto Getty Images

Dwayne "The Rock" Johnson je dejal, da je njegova mama preživela na načine, zaradi katerih verjame, da so angeli in čudeži resnični.

Foto: Getty Images

Mama ameriškega filmskega in televizijskega igralca Dwayna "The Rocka" Johnsona je bila včeraj ponoči udeležena v prometni nesreči. "Hvala Bog. V redu je," je na družbenih omrežjih zapisal zvezdnik. Na srečo je bilo v nesreči poškodovano le njeno vozilo, zvilo se je tudi nekaj pločevine.

Kot je zapisal Johnson, je z mamo vse v redu in Ata Johnson bo preživela tudi to nesrečo. Objavil je tudi fotografijo rdečega avtomobila znamke Cadillac, ki je razbit na desnem sprednjem delu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

"Angeli usmiljenja so bdeli nad mojo mamo, ko je bila pozno sinoči udeležena v prometni nesreči. Preživela bo in še naprej bo pod nadzorom zdravnikov. Ta ženska je preživela raka na pljučih, težak zakon, čelno trčenje s pijanim voznikom in poskus samomora," je zapisal njen sin Dwayne, ki je dodal, da je njegova mama preživela na načine, zaradi katerih verjame, da so angeli in čudeži resnični.

Zahvalil se je tudi losangeleški policiji in gasilcem, ki so mu po telefonu pojasnili dogodek, ga pomirili ter ostali skrbni in osredotočeni.

Dwayne 'The Rock' Johnson z mamo Ato Johnson | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Dwayne 'The Rock' Johnson z mamo Ato Johnson Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

"Od staršev mi je ostala samo še mama, tako da če imaš še vedno mamo in očeta, ju močno objemi, ker nikoli ne veš, kdaj boš dobil tisti klic ob 3. uri zjutraj, ki si ga nikoli ne želiš dobiti," je zapisal Dwayne Johnson. Leta 2020 je zaradi pljučne embolije v starosti 75 let umrl njegov oče Rocky Johnson, ki se je profesionalno ukvarjal z rokoborbo.

Heidi Klum
Trendi Manekenka Heidi Klum spet razmišlja o petem otroku: Včasih bi ga imela, včasih pa ne

Pod objavo se je oglasilo kar nekaj zvezdniških imen, ki so pozdravili novico, da je z "The Rockovo" mamo vse v redu, med njimi so srečen razplet nezgode pozdravili nekdanja smučarka Lindsey Vonn, igralec Tyrese Gibson, predsednik svetovne organizacije mešanih borilnih veščin UFC Dana White, igralec Terry Crews, nekdanji plavalec Michael Phelps in drugi.

1920x1080_BLACK_ADAM_KINO_SLO
Trendi Največja zvezda današnjega časa Dwayne 'The Rock' Johnson je ikona uspešnice DC, ki je danes prispela v kinematografe
Dejan Kontrec, Nina Osenar
Trendi Nina Osenar Kontrec spregovorila o težki preizkušnji
Ne spreglejte