Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 2. 2023,
12.31

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,20

20

Natisni članek

bolezen voditeljica Nina Osenar

Petek, 3. 2. 2023, 12.31

1 leto, 2 meseca

Nina Osenar Kontrec spregovorila o težki preizkušnji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,20

20

Dejan Kontrec, Nina Osenar | Po težkem obdobju hude bolezni se je znana televizijska voditeljica Nina Osenar poročila z dolgoletnim partnerjem Dejanom Kontrecem. | Foto Mediaspeed

Po težkem obdobju hude bolezni se je znana televizijska voditeljica Nina Osenar poročila z dolgoletnim partnerjem Dejanom Kontrecem.

Foto: Mediaspeed

Vplivnica in znana televizijska voditeljica Nina Osenar Kontrec je v intervjuju za revijo Onaplus spregovorila o težkem obdobju zadnjih let, ko jo je bolezen priklenila na posteljo. Lani oktobra se je uspešno vrnila v medijski svet, ko je vodila Slovensko popevko 2022.

V zadnjem času je 39-letna voditeljica spet bolj medijsko izpostavljena, z mediji pa je delila tudi svojo težko izkušnjo z izgorelostjo. Kot je povedala, so bili njeni dnevi zares težki, zato včasih ni vedela, ali bo sploh preživela, saj je imela občutek, da zre smrti v oči.

Povedala je tudi, da jo je bolezen priklenila na posteljo, tako da ni mogla skrbeti za sina Marlona. "Nisem ga mogla uspavati, nisem ga mogla dvigniti v naročje. Kaj dvigniti, niti figurice človeka ne jezi se nisem mogla prijeti v roke. Tako brez moči sem bila, da naslednji dve leti z Dejanom skoraj nisem bila sposobna spregovoriti besede," je priznala.

Nina Osenar
Trendi Po dolgem času se je v javnosti pojavila Nina Osenar #foto

Po hudi bolezni in vrnitvi na odre se je poročila z nekdanjim hokejistom in generalnim sekretarjem Hokejske zveze Slovenije Dejanom Kontrecem, s katerim sta skupaj od leta 2015. Dve leti kasneje se jima je rodil sinček Marlon. Poročila sta se lansko leto, na dan, ko je potekala Slovenska popevka.

Kot je še povedala, je zbolela, ko je bil njen sin star osem mesecev. Sama je bila v času bolezni v nekakšni polkomi. "Neopisljivo težko je bilo slišati Marlona, kako čeblja, kako prihaja k meni, jaz pa sem si želela odpreti oči, da bi ga videla, a nisem zmogla," je dodala.

Osenarjeva se je zadnja štiri leta spopadala s kronično utrujenostjo, zaradi šibkega zdravja pa ji je grozila tudi odpoved notranjih organov.

Nina Osenar poročna obleka
Trendi Znana Slovenka se je zjutraj poročila, zvečer pa v isti obleki zapela s Heleno Blagne #foto
Ne spreglejte