Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 1. 2024,
12.08

Osveženo pred

3 mesece, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,96

Natisni članek

Beverly Hills 90210 Ian Ziering

Sreda, 3. 1. 2024, 12.08

3 mesece, 3 tedne

Zvezdnik Beverly Hillsa se je sredi ceste stepel z motoristi #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,96
Ian Ziering | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Igralec se je sredi Los Angelesa zapletel v pretep s skupino motoristov, potem ko naj bi eden od njih trčil v njegov avto.

Ian Ziering, najbolj znan po vlogi Steva v seriji Beverly Hills 90210, zadnjega silvestrovega ne bo ohranil v lepem spominu. Na zadnji dan lanskega leta se je namreč v Los Angelesu sredi ceste stepel s skupino motoristov, incident pa so posneli mimoidoči.

Poglejte:

Po poročanju ameriških tabloidov naj bi skupina motoristov precej objestno vozila po Hollywood Boulevardu, eni osrednjih cest v Los Angelesu, ko je eden od njih trčil v Zieringov avtomobil.

Na posnetku je mogoče videti, kako Ziering skoči iz avta in se spravi na motorista, takrat pa ga obkrožijo njegovi kolegi in spor se sprevrže v pretep. Vse skupaj se je sicer končalo pred prihodom policije, Ziering in motoristi so se odpeljali vsak v svojo smer, dan pozneje pa je 59-letni igralec na družbenih omrežjih razkril podrobnosti dogodka.

"Stal sem v prometnem zastoju, ko se je mojemu avtomobilu agresivno približal motorist, kar je privedlo do spora. Stopil sem iz vozila, da bi ocenil nastalo škodo, to pa je preraslo v fizični spopad, v katerem sem se poskušal ubraniti," je Ziering zapisal na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering)

Dodal je, da je bila v avtomobilu z njim tudi ena od njegovih dveh hčerk: "Z olajšanjem lahko povem, da sva oba nepoškodovana, sem pa zaradi tega incidenta še bolj zaskrbljen zaradi vse večje predrznosti takšnih skupin, ki ogrožajo mir in varnost javnosti."

Poudaril je še, da bi po njegovem mnenju morali policisti učinkoviteje skrbeti za red in mir na ulicah: "Kot državljanu in staršu se mi zdi nesprejemljivo, da dopuščamo takšno ustrahovanje in kaos, oblasti pa se ne odzovejo na to."

Oglejte si še:

Trendi Po težkem boju z boleznijo umrl zvezdnik serije Beverly Hills
BH90210
Trendi Vam je bil novi Beverly Hills všeč? No, ne bodo ga več snemali. #video
Ne spreglejte