Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 8. 2013,
13.47

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Jan Plestenjak George Clooney Sean Penn

Torek, 13. 8. 2013, 13.47

8 let

Ženske jih ljubijo, oni pa bežijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ženske jih obletavajo, za njimi norijo in jih ljubijo, vendar oni spadajo v tisto kategorijo žrebcev, ki se verjetno nikoli ne bodo zresnili in ustalili.

Včasih se zdi, kot da bo Leonardo ves čas skakal od ene manekenke do druge, da jih bo George menjal na dve leti in da bo Jan ostal večni samec. Poglejmo, kateri so tisti slavni zvezdniki, ki se lahko sicer pohvalijo z neverjetno moško energijo in omamnim seksapilom, vendar za pravo ljubezen ostajajo nedostopni.

George Clooney

George Clooney je postal že sinonim za velikega hollywoodskega žrebca, ki svoje lepotice dve leti razvaja in jih na svoj način ljubi, vendar z njimi ne upa napraviti usodnega koraka. Njegove ženske so zanj kot kakšen lep okras na rdečih preprogah, v poglobljene zveze pa se ne spušča. Očitno mu je bil en spodleteli zakon v poduk za naprej.

Jack Nicholson

Kar je danes George in mogoče celo Leonardo, je bil včasih Jack Nicholson, ki se sicer ni mogel ravno pohvaliti s popolno zunanjostjo, vendar je bila očitno njegova karizma pravi magnet za ženske. Tudi on, kot George, je zakon okusil že v mladosti in misel na poroko pozneje opustil, vendar so se v njegovem objemu vseskozi vrstile številne lepotice, najdlje časa, kar 16 let, je zdržal z Anjelico Huston. Njegova razmerja so bila tudi zelo plodna, saj ima kar pet otrok s štirimi različnimi ženskami. Javno se je pohvalil celo s tem, da se je v njegovi postelji grelo več kot dva tisoč žensk vseh starosti.

Leonardo DiCaprio

Leo se je resni zvezi najbolj približal dvakrat, z Bar Refaeli in Gisele Bundchen. Z obema je sicer prijateljeval daljše obdobje, nekaj let, vendar se je z obema vmes rad sprl, ju zapustil in se spet vrnil. Leo velja za velikega ljubitelja plavolasih manekenk, ki so vsako leto mlajše. Nekajkrat se je zapletel tudi s kakšno soigralko, vendar njegova specialiteta ostajajo manekenke. Trenutno se že cele tri mesece videva s komaj 21 let starim angelčkom Toni Garrn. Mediji sploh ne ugibajo več, ali ga bo tokratna lepotica spravila do matičarja, ampak odštevajo, koliko časa bo tokrat potreboval, da jo bo dal na čevelj.

Jan Plestenjak

Najbolj zaželeni samec v Sloveniji je prav gotovo primorsko-gorenjski latinolover Jan Plestenjak, ki o svojih ženskah javno zelo nerad govori. Najbolj medijsko odmevno je bilo njegovo razmerje z Martino Kajfež – z njo se je celo pojavil v postelji v videu Ker te ljubim. Veliko prahu je dvignila tudi njegova romanca z nekaj let starejšo italijansko divo Ivano Spagno, od takrat pa so bile njegove romance bolj hipotetične. Mediji so ga povezovali z Mašo Medik, Nadyo Bychkovo in celo z manekenko Karin Škufca. In čeprav velja za enega najbolj zaželenih moških v Sloveniji, je njegovo ljubezensko življenje, vsaj javno, še vedno velika uganka.

Sean Penn

Za sabo ima dva propadla zakona: zelo divjega s kraljico popa Madonno in bolj umirjenega in na videz popolnega z igralko Robin Wright. Vendar Sean Penn kljub dvakratnemu sprehodu do matičarja ostaja zvest svoji osvajalski žilici. Tudi pri 52 letih je v odlični telesni formi, delno tudi zato, da ustreže okusu svojih mladih spremljevalk. Po drugi ločitvi se je nekaj časa družil tudi s sveže ločeno in veliko mlajšo Scarlett Johansson, med njegovimi ženskimi trofejami so tudi Susan Sarandon, Elizabeth McGovern in Jessica White, na zadnje je prijateljeval s Petro Nemcovo.

Gerard Butler

Gerard Butler je svoj osvajalski šarm sicer pred leti v filmu Gola resnica prenesel tudi na velika platna, njegovo zasebno ljubezensko življenje pa očitno ni veliko daleč od fiktivnega. Njegov seznam ženskih src je zelo dolg in raznolik, pa če naštejemo samo nekatera: Chiara Conti, Rosaria Dawson, Naomi Campbell, Cameron Diaz, Jennifer aniston, Lindsay Lohan, Beatriz Coelho, Jessica Biel, Ashlee Green in Alesia Riabenkova. To poletje se druži z lepotico Madalino Ghenea, vendar jima mediji že od začetka napovedujejo zelo kratko pot.

Ne spreglejte